Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Kdaj novi Sharan?

Default avatar

Tine

A kdo kaj ve za kdaj VW načrtuje naslednika sedanjega Sharana, če ta sploh bo. Prodajalec pri Vrtaču v Kranju mi je namreč pred kakim mesecem rekel, da se bo VW verjetno umaknil iz tega razreda.
Default avatar

Miloš

Volkswagen se ne bo umaknil iz tega razreda. Je pa že povsem jasno, da je novi sharan že moč naročiti in ga dobiti že pred koncem leta. Sicer ni kaj dosti nov, nekaj malega pa. Sicer pa kaj več na naši strani, smo že pisali o tem.

Lp, Miloš
Default avatar

Tine

Hm, toliko "novi" Sharan žal ni zadosti novi Sharan, da bi tekmoval recimo s Peugotom 806.

Na kateri strani ste že pisali o tem. Se opravičujem, ampak ne spremljam tega foruma redno in ne vem katero sstran urejaš, Miloš.

LP
Default avatar

Andraz

Ja nov face lift bo prišel za novega Sharana.
Default avatar

Miloš

Ja na strani www.avto.over.net. pa ne med forunmi ampak med članki.
Preprosto vtipkaj sharan v iskalnik!

Lp, Miloš
Default avatar

Miloš

Popravljam odgovor: sharana ni moč dobiti prek iskalnika: je na prvi strani med novicami, skoraj čisto na dnu (datum 29.10, avtor: Mitja Koželj)

Lp Miloš
Default avatar

andreja

ko smo mi lani kupovali sharana in smo želeli malo močnejši motror, so rekli da naj bi leta 2005 prišel v prodajo novi sharan, ki bo tudi močnejši. Kaj več ne vem.
Default avatar

andreja

Vceraj sem izvedela, da naj bi prisel ven novi sharan. Razlika naj bi bila samo v kromiranih dodatkih zunaj, na tak nacin kot ima touareg. No mogoce bo se kaj novega.Ko ga bom videla ( v parih dneh naj bi prisel v salon) vam povem kaj vec.
Default avatar

Miloš

Novi oziroma skromno posodobljeni sharan je moč naročiti že ta trenutek in ga dobiti že konec tega leta. Isto velja za posodobljeni passat!

Miloš
Default avatar

andreja

Kaksne so pa cene? Meni osebno zadnji konec deluje malo cudno....luci. To je bil moj prvi vtis.
Default avatar

andreja

Imam se eno vprasanje, ker vidim da se zelo dobro spoznas na avtomobile. Kaksna bi bila cena sharana trendline, l. maj 2001, crne barve, od dodatne opreme je dvojna klima, tempomat, CD, 7 sedezev, integriran otroski sedez, avtomatska zasencitev vzvratnega ogledala, prevozenih je pa 50.000 Km.
Rada bi vedela priblizno ceno.
Aja je pa dizel. Men se zdi da je 115 KW.
Hvala.
Default avatar

Miloš

Zdravo Andreja!

Kaj več kot 4 ali 4,5 milijone avto ne bi smel stati. Tistih 115 je pa KM (konjev). Pozorni bodite predvsem na prevožene kilometre.

Lp, Miloš
Default avatar

Miloš

O cenah še ni nič točnega. VW trgoci bodo znali kaj več povedati, vsaj okvirno! Mislim pa , da se ne bodo vidno razlikovale od predhodnikov.

Lp, Miloš
Default avatar

andreja

Jaz ga ne kupujem ampak bi ga mogoce prodala. Ne vem koliko se mi splaca zamenjati za novega. Jaz sem mislila da bi ga menjala sele leta 2005.