Med.Over.Net

Ločitev, nezvestoba in ljubezenski nasveti

Odgovarjajo: Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

starejši partner

Default avatar

Tejkec

Zdravo vsem!
Namreč moj partner je 18 let starejši od mene. On že tri leta živi stran od svoje družine, ni bil poročen. Skupaj sva dve leti in se še vedno dobivava naskrivaj, ker se on boji mojih staršev, če sem iskrena pa tudi jaz nisem sigurna glede njihove reakcije. Vendar skupaj sva zelo veliko in se odlično ujemava v vseh pogledih. On mi pravi kaj pa čez 20 let ko jaz ne bom mogel seksat, pa mu odvrnem da me to sploh ne skrbi ker so še tudi druge možnosti da ljubljeno osebo zadovoljiš itd. Ampak jaz to tudi resno mislim ker sem zelo mirne narave in zares pri 30-tih mislim da sem tisto mladost norost že preživela.
Prosim če se kdo v teh vrsticah najde naj me nekako usmeri s katerimi besedami naj pričnem staršem predstavljanje mojega partnerja.
Hvala za odgovor.
Default avatar

Primož

Če si stara 30 let ne vidim panike, saj si dovolj stara. Prav tako pa ni nujno da živiš pri starših, navsezadnje je to tvoje življenje in ne njihovo. Lahko jim poveš mirno, da imaš fanta, ki pa je 18 let starejši, in kaj potem če se bosta zgražala, važno je da si ti zadovoljna in srečna.

Ah, ti strarši.....ko pa jih imamo tako radi, a ne?
Primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar

ametist

Ne razumem, zakaj bi se morala ti ali on bati tvojih staršev. Saj sta dovolj stara, da lahko začneta živeti skupaj na svojem. In tudi starši se čez nekaj časa navadijo.
Življenje je tvoje in mogoče res prevečkrat gledamo na to, kako bodo določene stvari sprejeli naši starši.
Default avatar

Maša

Ne boj se povedati staršem, saj si odrasla. Povej naravnost: ljubim npr. Francija. Je precej starejši od mene, vendar se dobro ujemava. Bodo že sprejeli, če te imajo radi. Če pa tvoje zveze ne bodo odobravali kljub temu, da si srečna, potem se na njihovo mnenje lahko mirno požvižgaš.

Moderatorji

Boštjan Topovšek , Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja
Bostjan_Topovsek
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic