Med.Over.Net

Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Vabilo na okroglo mizo Dojenje starejših otrok

Default avatar

Karmen Mlinar

VABILO NA OKROGLO MIZO
DOJENJE STAREJŠIH OTROK - PREDNOSTI IN TEŽAVE

V vrtcu Najdihojca so omogočili doječim materam kotiček, kjer lahko v miru podojijo svoje otroke (ne v garderobah, igralnici ali avtomobilu). V ta namen so uredili sobico, v kateri bodo lahko mamice brez očitajočih pogledov opravile nego svojega otroka, vključno z dojenjem.

Ob otvoritvi sobice, ki bo v sredo, 28.5.2003 ob 17. uri v vrtcu Najdihojca, enota Čenča, Lepodvorska 5 bo okrogla miza na temo Dojenje starejših otrok - prednosti in težave. Na tem srečanju želimo podeliti različna mnenja, tako strokovna kot laična ter ob tem pridobiti čimveč informacij. V ta namen vas vljudno vabimo, da se nam pridružite in s svojo aktivno vlogo z nami podelite svoje mnenje.
Default avatar

Analina

Kje konkretno je ta vrtec??
Default avatar

NinaD

Lahko pridemo na srečanje s svojimi starejšimi še-doječimi-se otroki?
Nina
Default avatar

Zala

Kdo bo tam od stroke, se pravi zdravnik, psihologi ostali z medicinsko izobrazbo... ali gre samo bolj za to, da se pogovorimo in izmenjamo izkušnje? L.P. Zala
Default avatar

Nikita K

Če greš iz mesta v Šiško zaviješ na križišču pri Tivoliju na desno mimo pivovarne, prideš na Medvedovo, voziš po njej in zaviješ na četrti ulici levo v smeri Celovške.
Default avatar

Analina

Hvala!
Default avatar

m.p.

Za Karmen

kako lepo, škoda da ne morem zraven.


Za Nino D!

Prepričana sem, da ste zelo zaželjeni, bodo zelo veseli če pridete.


Za Zalo!

Oprosti Zala, toda res ne vem zakaj sprašuješ po stroki, saj vemo, da ni nujno potrebno tako visokozvenečih nazivov, da lahko prisostvuješ na omenjeni okrogli miz. Pa brez zamere.
Default avatar

Zala

Mene zanimajo stališča stroke in ne društva oz.izkustvena stališča posameznic, le te poznam. Je odgovor torej ne? Nisem ga razbrala.
Za morebiten odg. se že vnaprej zahvaljujem in vas lepo pozdravljam. Zala
Default avatar

Karmen M.

Ker sem bila na dopustu, žal odgovarjam prepozno. Če si bila tam, že veš, če ne - bili so zdravniki, pediatri in psihologi. Dovolj? Ali je samo medicinska izobrazba dovolj dobra referenca ali izkušnje staršev (podprte s strokovnimi referencami in argumenti) torej niso dovolj? Zanimivo pa je, da si tudi stroka ni enotna...

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic