Med.Over.Net

Hujšanje

linea snella - je kdo hujšal

Default avatar

patina

prosim za izkušnje - tisti, ki ste bili pri njih. v mislih imam hujšanje v komorah z infra žarki. efekt verjetno je, samo kaj pa dolgoročno.
Default avatar

BIBA

Ojla

Slišala sem iz različnih virov, da je linea snella vredu, samo ko nehaš hodit na tretmaje se hitro povrneš v prejšnje stanje. Nimam pa izkušenj na tem področju.

Lp BIBA
Default avatar

hana,

ej,isto,moja znanka je shujšala dost,sam ko je nehala je blo isto kot prej,tud celulit se ji je povrnil,pomoje škoda denarja,raje si kupi kakšno napravo al pa fitnes in sama telovadi.
Default avatar

nezadovoljna

jst sem hodila in nisem bla prav nič zadovoljna. cel kup denarja in kratkotrajen ucinek pa čeprav sem zdravo jedla in se gibala tudi po končanem programu. Res ni vredno denarja.
Default avatar

šulpipl

se podpišem pod hano
Default avatar

maya

Vprašanje: praviš, da je znanka shujšala, a ko je nehala se je spet zredila.
To pomeni, da je program očitno uspešen, tvoja znanka pa pač spet preveč je in premal miga.
Saj veš: če je vnos kalorij večji od porabe se redimo. Čista matematika, se ti ne zdi?
Torej Linea Snella nima prav nič pri tem, da se je tvoja kolegica spet zredila. In ker dobro poznam njihov program, to tudi mirno trdim.

Lp!
Default avatar

barbi

Moje mnenje:
če že rabiš pomoč, da shujšaš, potem je Snella gotovo pravi naslov.
Jaz sem z njihovo pomočjo zgubila 17 kg in jih držim že 19 mesecev (pa čeprav nisem na njihovem vzdrževalnem programu, ker si ga žal ne morem privoščit)
A moraš vedeti naslednje : zelo konkretno ti bodo že na prvem obisku povedali, da če želiš rešit svojo težavo, moraš spremenit tiste slabe navade, ki so te do problema pripeljale. In to TRAJNO! Sicer programa niti ne začenjaj-njihove besede.
Z programom boš zagotovo izgubila težo in oblikovala svoje telo, a ne pričakuj, da se boš ulegla in bo stroj delal zate. Meni je pri njihovem programu prav to všeč, da se moraš za rezultat potrudit.
In če ozavestiš, kar ti svetujejo, rezultat tudi brez dvoma zadržiš.
Default avatar

hana,

drage moje pupe sotrpinke,če hočete shujšat telovadite in zdravo jejte,če pa imate velik dnarja,pa ga pustite v linea snelli.moja znanka je pol jedla isto kot v času hujšanja,tam je pustila en kup cvenka in celulit je spet tam kjer je bil prej.osebno sem mnenja ,da nobena tableta,noben preparat ne pomaga čudežno,niti neka infordeča savna al kako je že,ja ok,sigurno pomaga koži,ampak ni pa to da boš samo zarad tega shujšala,pol bi ble vse tam ,mal poglejte tud une tam iz amerike,ki jim cvenka res ne manjka,pa kaj si nabavijo?!osebnega trenerja,ki jim da pravi jedilnik in pravo telovadbo,ne pa neko magično napravo.in ne poznam samo ene,ki je hodilat ja,pač pa več njih ,ki so šle skupno tja.no ,saj konec koncev dnar je vaš,jaz bom raje dala 1200 eu za dobro stezo in ker vem,da bom na njej jaz ,mogoče moj mož,pa zraven kg,si bom tud zdravje utrjevala.
sem par let nazaj tud jaz pustila en kup dnarja s hujšanjem pri dr.pirnatu,pol mi je končno preklopilo,da mi ne pomaga nič,če sama ne začnem delat in sem sama brez kakšne pomoči,samo z pravo hrano in predvsem telovadbo skinila 25 kg.to je to.
Default avatar

barbi

Če je tvoja znanka hodila, potem bi morala vedeti, da sploh ne gre za eno tabletko,preparat ali eno čudežno mašino, ampak za posebno vodeno individualno vadbo, ki se izvaja v posebnih okoliščinah.Poleg tega ti svetujejo primerno prehrano in te nenehno spodbujajo da vztrajaš.
In brez zamere: ne glede, na kakšen način nekdo shujša, če po temu ne skrbi za dovolj gibanja in primerno prehrano,ter zadostno pitje vode, bo težo dobil nazaj. Če pa pazi, potem pa težo enostavno vzdržuje. Enako tudi celulit.
Default avatar

hana,

vem,da ne gre za čudež,so tud mene snubile te pupe,tud vem,da ti dajo kao garancijo ,telovadiš v taki komori itd.sama sem videla rezultate moje svakinje in kaj je blo čez par mescev in tud kako se je prehranjevala.hodila je moja svakinja in njene znanke.njena ocena je,dokler hodiš zgleda super,ko nehaš je isto sranje kot prej,sam denarnico imaš krepko praznejšo.pač je super ,da vsaka pove svojo izkušnjo,saj je ravno v tem štos,da nekdo sliši slaba in dobra mnenja in se pol lažje odloči.
Default avatar

patina

no, jaz sem bila tam na pregledu in glede prehrane nimamo kaj, ker je že zdaj OK, pijem pa tudi dovolj.

ja, to je telovadba v eni taki komori pri 37 stopinjah. Sama sicer ne dvomim v to, da po enem mesecu in 2-3 tedenskem miganju v tej komori ne dosežeš rezultata, vendar pa, se potem vrneš v realno življenje, in če ti gre vsa stvar nazaj kljub gibanju in OK prehrani, potem je to dejansko stran vržen denar.
Default avatar

barbi

Saj govorimo isto stvar.
Linea snella deluje in to je dejstvo. Če pa potem ko nehaš s programom pri njih delaš iste napake kot prej, dobiš težo nazaj. Tudi če sam uspeš shujšat in po tem ne paziš več, dobiš težo nazaj. Drži, kajne?
Če pa zdravo živiš, dovolj migaš in sta unos in poraba uravnotežena, pa teže enostavno ne moreš dobiti nazaj.
In če povzamem: Linea Snella je vsekakor zelo učinkovit način izgube teže in obsega (koliko stane je pač drugo vprašanje).
Dejstvo pa je, da lahko dolgoročno zadržimo rezultat le s trajno spremembo življenskega stila. Tudi če greš na liposukcijo nisi enkrat za vselej rešila težave, saj moraš težo vzdrževati. Zato, če nisi pripravljena na trajno spremembo, ne hodi nikamor. Moje mnenje.
Če pa si, pa sama izberi način, s katerim boš to dosegela. Fitnes ali Snella je tvoja odločitev, pač, kar ti bolj ustreza. Pri Snelli je res lažje in hitreje, a stane več...
Default avatar

Tinnnkara

No, moje mnenje je nekoliko drugačno.
Linea snella seveda deluje. Če spremeniš hrano in giblješ - seveda zgubljaš težo in centimetre. Če to ohraniš tudi, ko dosežeš zaželeno težo, potem si na dobri poti, da se stara teža ne povrne.
Ampak, tudi če ne hodiš na te terapije in spremeniš prehrano in uvedeš gibanje, prav tako izgubljaš kilograme in centimetre:)
Jaz sem v Lineo snello hodila približno 6let nazaj in seveda se pozna na postavi. Ampak sedaj, ko jem kolikor toliko zdravo in dnevno migam, se mi identično pozna na postavi..

Za trajno znižanje teže je potreben klik v glavi, sprememba načina prehranjevanja in redno gibanje. To je edin recept. Če gibaš v infrardeči savni, na bližnjem hribu ali pa na sobnem kolesu, se mi zdi pa isti šmorn:)

Lep pozdrav!
Default avatar

barbi

Jaz menim, da ni čist isto. Pri Snelli je v resnici bistveno lažje in hitrejše, a drži...tudi dražje.
Zato je lahko tudi šprint na sosednji hrib rešitev, če ti to ustreza. In na dolgi rok morda celo prinese podobne rezultate (infražarki iin njihova super sauna imajo vseeno učinek, ki ga hrib nima).
Jaz sem pri Snelli najprej uspešno shujšala, zdaj pa na sosednjem hribčku uspešno vzdržujem svojo linijo in dobro počutje. Zaenkrat mi kar lepo uspeva. Podobno kot tebi :).

Lp
Default avatar

zadovoljna

Jst sem tud hodila, se držala in zgubila 2 konfekciji v slabih treh mesecih!
Sedaj se že 5 mesecev prehranjujem na način, katerega so mi svetovali in migam vsaj 3 krat na teden (hoja, aerobika, smučanje...). Nič nisem pridobila, imam celo še 1,5 kg manj, kot sem imela, ko sem pri njih zaključila.
Edin minus, ki ga vidim je cena, v nasprotnem primeru, bi zagotovo hodila na njihov vzdrževalni program, saj mi vadba v termoslimu ful paše.
Priporočam!