Spremeniti življenjski slog in prehranjevalne navade ni preprosto, a prednosti za zdravje in počutje so velike. Tu najdete številne nasvete za hujšanje.
Zelo rada imam namaz iz tune (tuna, kisla smetana, sveža zelenjava ali kisle kumarice...), seveda pa ga po Montignacu ne morem namazat na kruh. Zanima me, če obstaja kakšna beljakovinska izvedba kruha ali kaj podobnega na kar bi lahko dala namaz? A se iz sojine moke da spečt kruh? bi bil to potem beljakovinski kruh?
Meni je tunin namaz tudi všeč. Pripravim ga iz tune, 2 žlici lahke skute, kisle kumare, čebula ,... Zraven si skuham cvetove cvetače (da še hrusta) , potem namaz mažem na cvetačo .
Malenkost. Upam, da ti bo všeč. Še to bi te opozorila - ta kruh ni tako suh kot navaden kruh, ampak bolj zbit in malenkost moker. To naj te ne moti oz. je običajno. Ne pozabi pa ga hraniti v hladilniku.
ta kruh je razne ovsenih kosmičev čisto beljakovnski.
to je po moje full dobra rešitev.
drugače pa imajo ovseni kosmiči nizek GI in se menda tud maščoba iz skute pa jajc ne skladišči tako zaelo...ali se motim?
joj, ta študij, ne morn prav dobro montija naštudirat, če se 1 uro pred spanjem z zbitimi možgani za njega spravim...