Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Pampers cotton like plenice

Default avatar

zvezdica

Ravno sem bila v Baby centu pa mi povejo da tistih plenic Pampers cotton like ( v vijolčni embalaži ) ne uvaža Slovenija več. Pa me vseeno zanima ali se še v kateri trgovini v okolici ali v Ljubljani dobijo ali bo res potrebno iti v Avstijo. Tam vem imajo na našo žalost prejcej večjo izbiro plenic.
Default avatar

nninna

Živjo!

A so te plenice res tako dobre?Mi jih še nismo sprobali?Kakšna je pa cena v Avstriji in pri nas?

Lep pozdrav vsem!
Default avatar

Sončica

Se včeraj sem jih videla v Živilih na Parmovi
Default avatar

Lina

Če ne drugje jih imajo v Müllerju....v BTC...

LPM
Default avatar

Malina

Obstaja izvedba teh Pampersk, ki juh uvaža direktno Dom Mueller.
Se jih splača probat. Priporočam!!
Default avatar

zvezdica

Ja, ampak samo št. 3, ostalih pa že dolgooooooooooo ni več na razpolago. Menda jih ne delajo več. so pa bile res dobre. Če seveda misliva na iste, Premium (te so bile vijolčne).
z.
Default avatar

zvezdica

Jaz sem jih imela za ponoči kakšne dve leti nazaj ko jih je moj še rabil. Veliko bolj mehke so in takrat je bila cena malo višja od navadnih pa seveda manj komadov je bilo notri. Moj je imel tako ob straneh nogic čisto rdeče pri teh planicah pa ni bilo problema. Sedaj pa imam nečaka čisto majhnega pa sem mislila jih kupit, pa mi povejo da jih ni več. V Avstriji so cene podobne našim le več izbire imajo. Recimo pri nas imajo plenice do 5 ( vsaj Pampers) v Avsrtiji do 6. Pol imajo razne varjante s pripenjanjem ali pa kot hlačke, da nič ne zapenjaš ob straneh. Jaz sem slučajno to ugotovila ker sem enkrat ko smo prespali v Avstriji pozabila plenico za čez noč doma.
Default avatar

zvezdica

Torej so očitno samo pri Baby centru nehali uvažat, se mi je zdelo da pri Mullerju jih znajo imeti. Hvala za informacijo, da mi ne bo potrebno prečesati cele Ljubljane potem pa ugotoviti da jih res ni
Default avatar

Malina

Hja samo niso čisto ENAKE so pa različne samo toliko, da imajo "spenjače" elastične in se še lepše priležejo.
Default avatar

j*

Poskusi s Fixies v vijolični embalaži. Meni se zdijo res dobre. Imajo jih v baby centru.
Default avatar

pika

To je bila še stara zaloga. Dobro je prečekirati datum upor4abe. Novo ime in izboljšan model istih plenic so Pampers Aktiv Fit, je pa žal cena tudi nova!
Default avatar

Anja

Mi že nekaj mesecev uporabljamo plenice P Active fit. Nikoli jih ne bi zamenjala za nobene druge (predvsem pa ne Poljske). Razlika je zelooooo očitna. So sicer malo dražje ampak jaz jih ne zamenjam:). Je pa res, da jih Orbico Slovenija ne uvaža teh, ki so narejene v EU ampak te, ki so za vzhodne trge iz Poljske. Očitno jih prav malo briga :(
Default avatar

zvezdica

Torej kje jih kupujete? Mislim P Aktiv Lift,očitno so v parih letih zamenjali cotton like.
Default avatar

mamica

V Avstriji so natanko te 12 EUR (v akciji)...no vsaj bile so prejšni teden...
Default avatar

Malina

Zvezdica, pa mi je le ob namigu Anje kapnilo, da so Pamperske iz Muellerja Acitve Fit. :)))
Default avatar

zvezdica

Ja sedaj so do 3 naprej Aktiv, takrat 4 leta nazaj ko sem jih tudi sama uporabljala so bile Premium cotton like. Zdaj pa imajo 1 in 2 v rumeni embalaži complete care baby. Dobi pa se jih v Mullerju , včeraj preverjeno in kupljeno. Vsem hvala za pomoč.

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic