Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Dočakali prvi rojstni dan :))

Default avatar
Pozdravček !

Danes najin pikec praznuje prvi rojstni dan. Tako hitro je minilo. Jaz ga kar gledam in se čudim, kdaj in kako je tako zrastel in postal tako navihan in poln zanimivih idej. Praznovali bomo v nedeljo pri babici in dedku. Danes pa imamo običajen dan, samo veliko bolj ga crkljamo.

Ali ima kdo od vas nagajivčka, ki ima rojstni dan danes - se pravi, ki je rojen 6.5. morda celo leta 2002 ??

Želim vam nadvse lep, prijeten dan.

CvetkaJ
Default avatar
Tudi mi danes praznujemo. Moja starejša hči praznuje 7. rojstni dan. (06.05.1996 ob 15.15 uri)).
Vse najboljše tvojemu pikcu in lep sončen dan.
Default avatar
Mi nimamo še otročka! Pride šele septemra! Ampak bi pa vseeno rada tvojemu Pikcu in vsem ostalim, ki praznujejo danes zaželela lepo, srečno in smeha polno otroštvo!
Uživajte v tem prelepem dnevu in vseh ostalih! V.
Default avatar
Čestitke!
A ni hecen dan, mamice smo čisto ganjene (vsaj jaz sem bila, ko sem se spominjala kako je bilo leto dni nazaj). In ena cimra, s aktero sva bili v sobi mi jeposlala telegram in sem se kar razjokala....
Torej, cestitke obema slavljencema, ki danes praznujeta in tudi mamicam!
N.
Default avatar
Mi bomo prvega preznovali 20 maja vendar sem ze sedaj neučakana ,zato vam zelim najlepše praznovanje saj vam bo ostal v spominu za vse zivljenje.Čestitke mamici očku in vašemu slavljencu .LP Mojca
Default avatar
Naš pa danes praznuje 10 mesecev. Čez točno dva meseca pa bom čisto raznežena. Sem že danes, ko razmišljam, kako hitro rastejo te male pike.
Default avatar
Vse v redu in O.K., iskrene čestitke pikcu. Samo nekaj ne razumem? Ali živite pri babici, da boste tam praznovali. Kako boš pokazala slike otročku, da ste njegov prvi rojstni dan praznovali pri babici!!! Si ga tudi prvi dan po prihodu iz porodnišnice odnesla k babici ?
Default avatar
Cvetko poznam in ti bom kar jaz odgovorila. Ko se je Maj rodil so živeli pri njenih starših, tako da ga je iz porodnišnice nesla v bistvu domov. Zdaj so na svojem, a ni prostora za žur, pa bojo oz.bomo pri babici praznovali. Ima velik vrt, bo sonce, otročki bojo veselo skakali..bolje kot bit zaprt v stanovanju, ko je tako lepo zunaj, se ti ne zdi??Tudi mi smo zaradi prostora praznovali pri moževih starših, pa kaj, bilo je zelo lepo.
branka
Default avatar
Hvala za razlago Branka, si mi prihranila malo pisanja. Lahko dodam edino to, da sploh ne razumem zakaj bi bil to moteč faktor - praznovati pri babci in dedku ??
V bistvu Maj zelo, zelo uživa z njima. Ima račke, pa kužke in mucka, hrčka,.. Pa gugalnico sta mu naredila, sedaj pa pride še peskovnik in bazenček.. Mamica pa je žalostna, ker mora biti toliko v službi, očka nima nič boljšega urnika, tako da hvala Bogu za babico in dedka.

Hvala vsem za čestitke.

Želim vam nadvse lep in prijazen dan.

CvetkaJ
Default avatar
Vsak ima pač svoj okus in mišljenje!!!
Default avatar
Moj palček ima tudi rojstni dan 6.5. in je rojen tudi leta 2002. Presrečna sem, včeraj sem kar jokala.....

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic