Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

KREMA ZA BRAZGOTINE PO OPERACIJI KRČNIH ŽIL NA NOGAH

Default avatar

še jaz

Pozdravljeni,
naša babi je bila v januarju na operaciji krčnih žil vzdolž cele noge. Zdaj je od operacije nekaj več kot dva tedna, šive so ji odstranili, rane pa še vedno niso zaceljene (ponekod ima še kraste). Ob operaciji ji niso predpisali oz. svetovali nobenega mazila za hitrejše celjenje brazgotin.
Ali to ob taki operaciji ni priporočljivo? Če je, katero mazilo bi svetovali in ali ji ga lahko predpiše njen osebni zdravnik.
Morda veste, koliko časa je treba nogo povijati z elastičnim povojem - rada bi namreč že začela nositi specialne nogavice.
Najlepša hvala za odgovor. Maja
Default avatar

Aleš Leskovšek

Pozdavljeni

sedaj je še prekmalu za kakaršne koli kreme. Svetujem pregled pri kirurgu ki je operacijo opravil. Od krem pridejo v poštev silikonska mazila na primer silgel od zeliščnih pa kontrakel in kotnraktubeks z amazan jem je potrebnom počakati do popolne zacelitve oz še 14 dni po tem.

Lep pozdrav

Aleš
Aleš Leskovšek, dr.med
specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.
Koncesionar
Simed d.o.o. Finžgarjeva 4, 1000 Ljubljana

Naročanje: tel. 01 5400191 ponedeljek, torek in četrtek med 9 in 14h, sreda med 14 in 20h,

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika