Starejši so modrejši

Odgovarjajo: Lidija Bašič Jančar, terapevtka zakonske in družinske terapije

Turistična kmetija

Default avatar
Ker vas je verjetno kar nekaj ljubiteljev dobre hrane bi prosila za kakšen predlog dobre turistične kmetije, kjer je mogoče tudi prenočiti, saj bi zadevo izpeljali ob praznovanju 30-letnice. Če pa bilo v bližini še kakšno smučišče (lahko manjše) pa še toliko bolje. Seveda je lahko kjer koli v Sloveniji. Hvala za odgovore in lp:)
Default avatar
Turistična kmetija Želinc, blizu je smičišče Črni vrh nad Cerknim. Možnsot nastanitve na turistični kmetiji ali v hotelu Cerkno, hrana full dobra.
====================================================
Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.)
====================================================
Default avatar
mislim da je v okolici rogle kar nekaj turisticnih kmetij. pobrskaj po internetu. imena tiste, v kateri smo bili mi, se zal ne spomnim, mislim pa da se skoraj na vsaki t.kmetiji dobro je :) tukaj je pa se lokacija zelo lepa.
Default avatar
Hvala za odgovore. Vprašanje sem postavila predvsem, da bi izvedala za vaše izkušnje. Katere turistične kmetije imamo v Sloveniji in kje so sem si ogledala že v katalogu TURISTIČNE KMETIJE, vendar se je težko odločiti zaradi velike ponudbe, kjer pa je verjetno le peščica takšnih, ki so zares dobre in vredne imena Turistična kmetija.
Default avatar
ni je cez turistično kmetijo korošec pri mozirju!! smo bli za bozic 3 dni tam in se bomo še vrnili, je s 4-imi zvezdicami in poceni da o ponudbi ne govorim...zakooon
lahko pogledas na netu kaj nudijo so tut slike gor in cenik
lp

Moderatorji

Lidija Bašič Jančar , terapevtka zakonske in družinske terapije
Lidija Bašič Jančar