Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Žusterna

Default avatar

Maja

Zdravo!

Zanima me, če ima kdo izlušnje z Aqua parkom Žusterna v Kopru. Ali je primeren za majhne otroke (1 leto) ali so boljše terme Palace? Sprašujem samo za kopanje, ker gremo za 1. maja v apartmaje.

Lep dan, Maja
Default avatar

Zoya

Žusterna je primerna za majhne otroke. Imajo majhen otroški bazenček z igrali, v hotelu imajo otroški kotiček z toboganom... Skratka, v redu. LP Zoya
Default avatar

Pajaca

Bila sem v Žusterni prejšni vikend in se strinjam z Zoyo. Imajo svoj kotiček, ločen od ostalih, da se lahko mirno igrajo, pa tudi v velikem bazenu je bilo kar nekaj malčkov. Zunaj pa še ni bilo odprto, mogoče bo sedaj čez praznike. Super je!
Default avatar

Kitty

Meni se zdi tudi Žusterna fina za majhne otroke, res pa je, da v Palacu še nisem bila. Je pa fino slišat, da vam je Žusterna všeč - od tam sem jaz doma. Samo par deset metrov nad bazenom :)
Default avatar

Natalija

Pa še naj jaz povem.
Z vsemi se strinjam, gledano iz mojega gledišča.
Bili smo tam 1x ( v notranjem delu ), meni se je zdelo full fajn in super, našemu štiriletniku pa ni bilo prav nič všeč in to samo zato, ker je v bazenih slana voda. Sicer obožuje vodo, se potaplja, plava in skače, da je veselje, tam pa je bil do konca razočaran, ker so ga od slane vode pekle očke in potem mu je še v usta prišla in je skoraj bruhal...Potem se je raje zunaj bazena igral z vodno pištolo, tisto malo kopanja, ki ga je bil deležen, pa je itak bila prava farsa - po vsakem skoku v bazen ali spustu po toboganu je tekel pod tuš in se tuširal ( s sladko vodo ) in si izpiral usta...za crknit....
Ko gremo na morje pa nikoli ni težav, tako da res ne vem, kaj je bilo.
Vsekakor bomo še kdaj šli, mogoče se bo pa navadil.

Poskusite in uživajte.

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic