Med.Over.Net

Starši in otroci

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

DOBRA "sex" knjiga

Default avatar

Katjuša

Mislim, da imate na tem forumu kaj izkušenj s tem, zato vas prosim za pomoč.

Svojemu dragemu bi rada za roj.dan kupila kakšno dobro erotično knjigo ala Kamasutra (sicer je ne poznam) ali vodnik po spolnosti,...
Prosim svetujte mi katera je najboljša. Naj bi bila s slikcami, pa takšna "jasna in glasna", ne kakšne filozofije, da bova morala še študijski dopust vzeti, da jo bova razumela.
LP, Katjuša
Default avatar

Pepa

Poskusi s knjigo Najboljši sex vašega življenja. Mislim, da je že izšla, pa tudi cena ni ekstremna. Najdeš jo na www.emka.si ali v knjigarnah.
Default avatar

Biba

Če kupuješ tako knjigo, ker napeljuješ vodo na svoj mlin, ti lahko pride prav tudi "Zadovoljna v spolnosti", DZS. Na trgu je že nekaj časa.
LP
Default avatar

TinkaraC

A si ziher, da tega darila ne bo vzel kot "kritiko" svojega performansa? Moški so občutljive živalice... to je , kot da bi ženska v dar od moškega dobila knjigo o kakšni dieti... no, jaz bi jo sicer z veseljem vzela, a bi vseeno mislila, da morda on meni, da jaz "rabim pomoč"...
Sicer je Najboljši seks vašega življenja zelo kul.
T.
Default avatar

Tinka

Predlagam knjigo DAJMO SE DOL, avtorja Paula Joannidesa. Pred kratkom je v dveh delih izšla pri Prešernovi družbi. V njej najdeš vse kar ti v zvezi s seksom pade na pamet, pa še zabavno in duhovito je napisana. Edini problem je verjetno cena (13.000 SIT) - vendar je knjiga res izčrpna in obsežna - vsak del ima približno 350 strani.

Prijetno branje,

T
Default avatar

Zoya

Obvezno knjiga Dajmo se dol. Tako se nasmeješ , da boš cel teden dobre volje, ko jo boš brala. LP Zoya
Default avatar

Katjuša

Hvala za nasvete. Knjiga je že naročena.
cron