Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.

Laura Sardinšek

Podaljšanje z mrežicami Balmain Double Hair - kateri salon v SLO najdlje to dela

Default avatar

Jutka

Pozdravljeni!

Zanima me, kateri salon v Sloveniji ima največ izkušenj s sistemom podaljševanja Balmain Double Hair ( mrežice - za pridobitev volumna, dolžine nekje 40 cm, svetli, rahlo valoviti lasje), ki naj bi bilo manj opazno po mesecu ali dva uporabe, in tudi manj zamudno kot klasični sistemi podaljševanja s keratinskimi čepki in podaljševanja z ultrazvokom.

Dosedaj sem bila uporabnica klasičnega sistema podaljševanja Hair Dreams. preizkusila sem tudi že ultrazvočni sistem, ki pa se pri tanjših laseh ne obnese najbolje - prameni začnejo prehitro izpadati.
Ker se barvam tudi sama doma (približno na 14 dni - uporabljam) in nosim podaljške brez težav, vozlanja in kepanja cca 6 mesecev. Zanima me, ali se lahko pri uporabi Balmain Double Hair tudi brez težav barvam doma - ker nebi ravno vsakih 14 dni hodila v frizerski salon, če to ni potrebno. Prosim tudi za informacijo o ceni.

Vnaprej hvala in lp,

Jutka
Default avatar

alenka dirnbek

Pri double hair podaljskih se boste tezko barvala sama doma in res je potrebno vsake toliko casa prestaviti podaljske blizje lasiscu. Sistem je manj zamuden in cenejsi, samo so obiski pri frizerju podrebni bolj redno.

Double hair je dober sistem za podaljsevanje, ce si zazelimo imeti hitro podaljsane lase in hitro odstranitev.
Svetujem da se pogovorite z uvoznikom, ki vam bo tudi svetoval kdo ima v Sloveniji na tem podrocju najdlje izkusnje.
tel: 04 23 67 600 Studio MA
lp alenka
Alenka Dirnbek
Image and Style Coach International
www.imageprogressive.com
[email protected]

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek