Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Podaljševanje tankih las

Default avatar
Zanima me, kako je s podaljševanjem tankih las? Mislim, da redki niso, ker jih je veliko, samo zelo zelo so tanki in nikoli nisem imela daljših kot do ramen., saj so čisto ob glavi in ne izgleda nikakor. Kaj mi priporočate. Nekaj bom naredila.Slišala sem da obstaja veliko različnih tehnik podaljševanja, katero bi mi vi priporočili? Strah me je , da se moji laski ne bi uničili. Bi malo volumna pa dolžino do sredine hrbta ali manj. hvala za pomoč.
Default avatar
Po opisu imam take lase kot ti. Marca sem si jih dala podaljšati bolj zaradi volumna kot zaradi same dolžine. Ne vprašaj - obup, groza, vse zavozlano, uničeno, scufano... Nisem mogla razčesat ko sem jih umila. Totalno mi je uničilo moje lase. Sedaj po skoraj treh mesecih pa so mi začeli prameni kar sami odpadati, pri česanju in umivanju. Komaj čakam, da se znebim vseh in da potem počasi spravim h sebi moje lase, ki so tako uničene kot še nikoli do sedaj (čeprav so barvani!). Tako da ti svetujem, da dvakrat premisliš, preden greš naredit tako napako kot jaz. Najprej je to, da je stvar draga (pramen je od 1000 SIT in več), potem je odvisno od tega koliko dobrega frizerja imaš, najpomembnješa pa je sama kvaliteta pramenov - pri meni je bla očitno pod nulo. To je moja izkušnja. Mogoče ima katera boljšo.
Default avatar
Pozdravljena,
ti je že Pika odgovorila in se delno strinjam z njo. Potrebna je maksimalna potrpežljivost z vsadki in pazlijiva in previdna nega.
Ni tako enostavno, še zlasti, če nimaš občutka za oblikovanje frizur.
Nekatere pa so tudi zelo zadovoljne.
Prišel je že tudi nov sistem podaljševanja, Double Hair, ki omogoča lažje podaljševanje in bolj enostavno nego, saj je na glavi 4x manj voskov.
Za informacije lahko popvprašaš uvoznika, kateri frizer najbližji tebi že to dela.
Tel.št.: 04 23 67 600
lp alenka
Default avatar
me je kr mal strah postalo...Uničeno , scufano, tvoji in podaljški? a je to zaradi teže umetnih las? Mogoče zato, ker nisi uporabljala prave nege, ali pa misliš, da smo mi z tankimi laski obsojeni na to? A ti tvoj frizer ni svetoval nič? Kjes si pa bila? Katere podaljške , ZNAMKo imaš? Hvala Pikica:)
Default avatar
Katero znamko pai maš las
Default avatar
Moja sestra si jih je podaljšala in ima lase take kot ti. Je zelo zadovoljna in ji zelo paše. Vmes je bila tudi že na morju (se normalno kopala) in se tudi navije, tako ima lepe kodre....
Moje mnenje
Default avatar
Tudi jaz sem pvi dan ko sem si jih podalšala bila vsa srečna, potem pa po enem mesecu groza, obup, jok!!!
Pazi na svoje naravne laske, meni so prameni zaradi tankih las izpadali in glede na to, da so bili že prej zaradi tankih las redki je zdaj obup! Pa pranje groza, vse se mi je scefralo in to ni za nikamor! Komaj čakam da se mi bodo laski obnovili, pramenov pa sem se znebila in jih nočem nikoli več!!!
Če želis dolge in malo spremembe si kupi, lasni vložek- čop, jaz ga trenutno nosim (CENA 12.000) in ne uničuje las ( PODALŠEVANJA 50.000- LASJE PA IMAm UNIČENE) dokljer se mi laski ne obnovijo bom nosila ta vložek in imam prvič v življenju dolge lase, žal se tega prej nisem spomnila.
Torej raje to kot podaljševanje na tanke laske!!!
LP
Maya
Default avatar
Kot sem že omenila, je ta novi sistem Double Hair -Balmain Paris,proti prejšnjem sistemu, pravo olajšanje. Je preverjeno! Sama osebno potrebujem le 4 pasove, kar pomeni le 20 voskov in še to se voskajo tvoji lasje, da drzijo trakove. Lasje so v enem kosu(en pramen je enkak prejšnjim 20 pramenčkom), se povsem zlijejo z naravnimi lasmi. Pranje glave s pravimi produkti brez problemov, prav tako sušenje. Prejšnji sistem bi potreboval za to gostoto 80-100 voskov in to je res mučenje, ker se vozla, če nisi previden in tudi počasi se je sušilo, skratka tudi meni osebno ni bilo všeč. Tu pa so trakovi uporabni večkrat in jih prideš po 2-3 mesecih samo prestavit bolj k lasišču. Lahko jih prestaviš 3x ali večkrat odvisno koliko jih po podaljševanju ostrižeš in kako jih paziš.Tudi striženje je veliko lažje in omogoča dobro frizuro. Tu bistveno manj otežuješ svoje lase, kar je še posebej primerno pri tankih laseh.
Skratka vredno je poskusiti, ker je res čisto druga pesem.
lp alenka

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek