Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.

Laura Sardinšek

tekoči puder ali korektor

Default avatar

matejav

Zanima me, ali je bolje izbrati tekoči puder, ali tekoči korektor? Do sedaj sem uporabljala One great concealer od Avona (korektor), ki mi je bil zelo všeč. Vendar mu je potekel rok trajanja. Glede na to, da si ga nanašam na večje površine (lica, podočnjaki, očasno na čelo in brado), bi bilo verjetno bolje, če si kupim tekoči puder. Zato me zanima, kateri puder dobro prekriva i n je primeren za suho kožo. Hvala za odgovor.
Default avatar

Jadranka-Orbico

Pozdravljeno,
korektorje vizažisti uporabljamo za prekrivanje manjših površin obraza, če pa želite lep in dobro prekrit ten je vsekakor primernejši tekoči puder. Zdaj v zimskem času, bi vam priporočala bolj vlažini puder, ki vsebuje vsaj malo olij, žal pa so ti pudri malo manj prekrivni. Raje dodatno uporabite kamen. Lahko pa preobate nov puder od MF Flowless perfection, ki ima zraven bazo, ki jo nanesete tik pred nanosom pudra. Tako je puder obstojnejši in lepo prikriven, koža pod njim pa ostane lepo navlažena in prevsem dobro zaščitena.
Jadranka

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek