Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Maxfactor Facefinity

Default avatar

Pia

Pozdravljena Nada!

Maxfactorjev puder Facefinity uporabljam že kar nekaj let, pred tem sem imela Maxfactorjev Lasting Performance. Emabalaža je pri obeh enaka in ravno v tem je moj problem. Puder uporabljam namesto korektorja (ker se lepo razmaže in je zelo prekriven) in sicer bolj svetel odtenek. Moti pa me pri tem pudru to, da mi na vsake toliko časa začne kar sam "ven lezti" iz tube in to toliko časa, dokler se sam ne ustavi. Na ta način večino pudra vržem proč, ker moram odvečni puder obrisati, poleg tega je še vsa embalaža pod pokrovčkom od pudra. Moram pa priznati, da puder tudi prenašam kar precej (od doma v Lj in obratno), ker študiram v Lj in ga imam čez teden v Lj, čez vikend pa doma. Ali se med potjo pretrese ali kaj mu je? Zdi se mi kot vulkan ki na vsake toliko časa bruha...
Hvala za odgovor.
Default avatar

Nada-Orbico

Živjo Pia!

Tudi sama uporablja Lastin Performance puder in priznam, da večjih težav s tem nimam. Je pa res, da večina tekočih pudrov v tubi teče iz embalaže, kajti narejeni so tako, da samostojno stojijo le, če jih postavite pokončno ( na pokrovček ). Tako se pokrovček "zapaca", tekstura pa teče iz tube.

Drug problem pa nastaja pri pudrih, ki so v stekleničkah in tekoči puder nanesemo na roko s pritiskom na pumpico. Pri takih embalažah ostane velika večina pudra v steklenički in pudra nikoli ne uporabimo do konca.

Se bom pa pozanima kaj bi lahko bilo narobe s pudrom. Ali je možnost, da puder hranite na toplem, pod lučmi?

Ampak dobra asociacija-puder-vulkan, ki bruha:)) Zanimivo, vsaj marketinško.

Lp Nada
Default avatar

Pia

Živjo, Nada!

Mislim da je predvsem krivo to, da puder prenašam okoli, možno pa je tudi, da je izpostavljen visokim temperaturam, recimo tisto dobro uro kar se vozim iz Lj domov, ko v avtu ni klime in je puder v torbi v prtljažnijku, kjer je verjetno precej vroče.
No ja, ker puder uporabljam namesto korektorja ga imam za zelo dolgo časa, mislim da za več kot 3 leta, tako da tudi če mi malo steče ven ni tako hudo, ker bi ga drugače predolgo uporabljala.

LP
Default avatar

Nada-Orbico

Pia!

3 leta je pa res že dolga doba. Načeloma je rok veljavnosti pudra 3 leta, torej....

Verjetno je zaradi prenašanja. Kateri barvni odtenek pudra Lasting Performacne pa ste uporabljala?

LP Nada
Default avatar

Pia

Živjo!

Uporabljala sem št. 101, sploh pozimi, ko sem bila bolj bleda. Pa tudi 102 mi je odgovarjal.

LP
Default avatar

Nada-Orbico

Pia!

Če ste opazila, kar nekaj časa ni bilo na tržišču barvnih odtenkov 101 in 102 pudra Max Factor Lasting Performance.

Sedaj je ponovno v prodaji barvni odtenek 102. Jaz sem ga zelo, zelo vesela, ker sem ga tudi sama že zelo pogrešala.

Lep večer Nada
Default avatar

Pupa

kaksne barve pa je odtenek 102?
Default avatar

Nada-Orbico

Pupa!

Zelo naraven in ne tako svetel kot 100. Pa tudi ni roza odtenek, kajti št. 105 je rahlo roza.

Svetujem vam, da si barvni odtenek pogledate v najbližji drogeriji.

Lp Nada