Spoštovana Nada!
Na vas se obračam s prošnjo po nasvetu. In sicer se ne morem odločiti kak make up bi mi pristajal za posebno priložnost..poroko. Imam rjave oči, kostanjeve lase in zelo svetlo polt (čeprav pred poroko mislim obiskati solarij, saj sem trenutno take barve kot obleka ki je rahlo bež). S partnerjem sva se odločila da bo najina barva krvavo rdeča, zato bodo tudi zelo vrjetno moji dodatki (rokavice, torbica, poročni šopek in njegova srajca
) ) v taki barvi. Sedaj sem navajena na vsakodnevno ličenje in to niti ne preveč naravno...za senčila uporabljam vse barve od kričeče modre do zlate, rjave in roza do vijolične... in šminke od naravne do temno rdeče in vijolične....ponavadi si za zvečer očrtam še črto na zgornjo veko z eyelinerjem in fino maskaro....nosim tudi očala, vendar mislim, da se bom za poroko odločila za leče...no nekako sem premišljevala da bi imela ustnice na poroki krvavo rdeče, ker mislim, da mi tudi ta barva pristoji pa še malce sokantna je (kar mi je všeč), vendar pa ne vem, kako naj si k tej barvi naličim oči...
Vem da sem bila dolga in že skoraj nadležna, zato se vam iskreno zahvaljujem za vaš čas in odgovor!
Lep pozdrav,
Lara
Na vas se obračam s prošnjo po nasvetu. In sicer se ne morem odločiti kak make up bi mi pristajal za posebno priložnost..poroko. Imam rjave oči, kostanjeve lase in zelo svetlo polt (čeprav pred poroko mislim obiskati solarij, saj sem trenutno take barve kot obleka ki je rahlo bež). S partnerjem sva se odločila da bo najina barva krvavo rdeča, zato bodo tudi zelo vrjetno moji dodatki (rokavice, torbica, poročni šopek in njegova srajca

Vem da sem bila dolga in že skoraj nadležna, zato se vam iskreno zahvaljujem za vaš čas in odgovor!
Lep pozdrav,
Lara