Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.

Laura Sardinšek

make up za vsak dan

Default avatar

tanja

živjo! stara sem 20 let in se v bistvu šele začenjam ličiti, saj mi prej nekako še ni pasalo. zato bi rada vaš nasvet glede barv in načina ličenja: imam dolge svetlo rjave lase, modre oči, svetlo polt ( velikokrat rdečično ). zanima me kakšen make up bi mi pristajal? ( barva mascare, obroba oči-da ali ne?, barva ustnic ). pudra nekako ne uporabljam saj se mi zdi potem izgled preveč nenaraven. ali mi svetujete naj ga raje uporabljam?
najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljam! tanja
Default avatar

Nada

Lep pozdrav!

Veseli me, da ste se nam pridružila. Glede nato, da je že ena izmed forumovk pisala podobno kot vi, bi vas prosila, da si preberete moje odgovore. Mislim, da sem odgovarjala Pii. Svetovala sem ji vse o tem kako kupovati puder, na kaj morate biti pozorna, kako senčimo oči itd. Odgovor se nanaša na zelo podobno vprašanje. Pobrskajte med starejšimi odgovori. V primeru, da opis ne bo dovolj jasen ali pa ne boste našla zadovoljivih odgovorov me prosim ponovno obvestite.


Upam, da vas nisem preveč razočarala in

hvala za razumevanje.

Lp Nada

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek