Midva sva imela prav isto polemiko glede poročnega potovanja. Mauritius ali Zanzibar. Od Zanzibarja naju je odvrnilo cepljenje, ki ga naši še vedno zahtevajo, čeprav za Tanzanijo ni več obvezno (razen, če potuješ npr. preko Kenije). Priporočljive so malarične tablete. Ene imajo lahko stranske učinke, pri drugih se pa ne smeš izpostavljat soncu, skratka beda. Spet sem brala zelo različna mnenja glede teh tablet (pozitivna), vendar ne želim riskirati in preživeti medene tedne v slabem počutju in za tak denar. Drugače najcenejše, na izrednem nivoju in zelo prijazne ponudniki tega poročnega potovanja najdeš na strani afrika.si (če že nisi stopila v korak z njimi). Pa še viza je potrebna.
ZAradi vseh navedenih razlogov sva prešla na Mauritius. Po izkušnjah kolegov zelo ugodna destinacija, tudi v juniju, ko ni sezone, samo je bolje, da izbereš zahodno stran otoka za bivanje, ker zna na V pihati.
Tudi Mauritius last minute lahko dobiš za 8 dni, zelooo ugodno, je pa od vaju odvisna koliko sta prilagodljiva glede datuma odhodov, dopusta v službi ipd. Splačajo se odhodi iz Munchna (odklop.com), če greš iz Brnika pa je še skoraj bolje preko Exotica it, ker imaš tu prav specificiran paket za mladoporočence in ni nevemkake razlike v ceni.
Tamalega predvsem zaradi dolgega leta ne bi vzela s sabo, pa tudi spočila si ne bi, če bi ga vzela s sabo. Mogoče malo sebično, ma to ne pomeni, da ga imava manj rada...skupaj bomo šli malo kasneje na dopust kam bližje.
Dubaj poleti ti pa odsvetujem, sploh z malim. Moja kolegica je bila lani konec junija in je bila neznosna vročina, da se jim ni dalo prav nikamor it.
Obleko sem rezervirala v Mod artu v Domžalah. Ful so mi všeč obleke iz Linee Raffaelli (mal poglej na netu kakšne so), ker so sproščene in ne preveč princeskaste. cena obleke pa v Lj. ne pada odvisno od tega katero izposojo imaš. Moja stane 78t in po moje do zadnjega ne bom vedla kako bo. Sem se pa zmenila, če mi bo res bljak, da si lahko izberem drugo. Všeč mi je bilo kar nekaj oblek iz iste linije. Po ceni najema mislim, da obleko lahko odkupiš po tretji izposoji.
Čisto sva zašle iz Miča in ličenja...sorry punce. Lahko se mi kaj oglasiš na mail
[email protected], pa si izmenjava še kako mnenje.
papa