Poroka

steklarna hrastnik

Default avatar
Zasledila sem, da ste nekatere kupile stekleničke ali kozarce v Steklarni Hrastnik. Ali ima steklarna industrijsko prodajalno ali kar prideš tja? Kakšen imajo delovni čas? Kje točno se steklarna nahaja? Kakšen izbor imajo? S svojimi odgovori bi mi zelo pomagale.
Default avatar
Steklarna ima industrijsko prodajalno, ki je odprta cel dan do šestih popoldne. Do nje je zelo enostavno priti. Če prideš iz smeri Ljubljana(mimo Litije, Zagorja, Trbovelj) se pripelješ mimo Petrolove črpalke in greš še približno 200 metrov naprej. Namesto, da bi zavila čez most, zaviješ desno. Potem boš videla večjo zgradbo. To je to. V steklarni najdeš marsikaj, cena je odvisna od tega, kaj si želiš.

LP
So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.
Default avatar
Živjo!

Ja v steklarni Hrastnik imajo res veliko izbiro steklenih zadevic (raznorazne okrasne stekleničke, vazice, kozarci...skratka kar pestra izbira).
Midva sva se zanimala predvsem za okrasne stekleničke (nekje od 0.2 do 0.3 dcl), cene pa so bile večinoma pod 150 sit/kos. Poleg lahko izbiraš tudi različne zamaške, če izbereš stekleničke.
Drugače pa je vse ceneje kot kjerkoli kjer sva midva iskala.

Se splača iti pogledat.
Lp, Piki
Default avatar
Opomba; ko pripelješ mimo Petrolove črpalke, pelješ naravnost (in NE desno), kot je ena zgoraj napisala. Torej, namesto čez most, pelji naravnost še malo (en ovinek), potem pa vidiš prodajalno; TA pa je na desni...