Style.Over.Net

Poroka

Poročna obleka - priporočam

Default avatar

Valči

Zdravo,

poročila sem se 7.8.2004 in že uživam v novem stanu :-) Poroka je bila kljub toči in neurju sanjska.

Ker sem bila z poročno obleko zelo, zelo zadovoljna, vam vsem ki se odločate za lastno obleko svetujem stilistko Damjano (DFD salon, v Ledina centru v LJ. telefon: 041 542 747).

Obleka je bila zašita pravočasno in točno takšna, kot sem si jo izbrala (prinesla sliko, ki sem jo našla v časopisu) pa tudi cena zelo sprejemljiva.

Valči
Default avatar

eva1

Ojla, a lahko poveš, kakšno obleko ti je naredila in ceno? Uživaj.
Default avatar

majah

Zdravo,

najprej čestitke novopečeni ženkici:-)))

a lahko morda pošlješ kakšno slikico odbleke, pa ceno?
Default avatar

Valči

Naredila mi je oprijeto obleko - spodaj saten, čez čipka, od zadaj odprta do križa in s trakci. Ozka, ampak zelo udobna in prijetna.

Ta obleka obstaja tudi v poročnem planerju (brezplačna priloga revije Moja poroka) na strani 2 (Cymbeline, ženska, ki kaže le hrbet obleke). V poročnem kotičku so rekli, da bi me prišla 300.000 sit, če bi jo naročili zame. DFD jo je naredila za 130k.

Sliko z veseljem pošljem. Sporočita mi email.

Sicer pa v DFD-ju naredi tudi druge obleke: bele, rdeče, ozke, široke...

Valči

p.s. odštevam dneve do medenih tednov
Default avatar

P.i.a.

Valči,
prosim, če mi pošlješ sliko obleke:
[email protected]

Pa še to, koliko si plačala? Ali prav razumem, da 130k pomeni 130.000,00 SIT?

Hvala, Špela
Default avatar

Špela&P

Jaz sem jo tudi dala delat Damjani in sem bila fulll zadovoljna, potem pa še moja kolegica.. Pa še ugodne cene ima in res naredi tisto kar hočeš. Priporočam!!:)
Default avatar

eva1

Ja no ženske, ampak 130.000 za obleko pa res ni ugodna cena???????????
Default avatar

decva

Meni se niti ne zdi nekam pretirana cena, je pa res to kar nekaj denarca. Jaz sem jih nekje gledala pa so bile okoli 200-300k za nakup obleke. Sicer je mene prišla izposoja same obleke okoli 50.000 sit ( z dodatki rokavice,šal, rožicami za lasje), pa je bila to kar ugodna cena glede na to, da še ni bila nošena. Želim vam vesele priprave na poroko.
Default avatar

Ursska

130.000 sit je ugodna cena, da je obleka tvoja. Men se zdi ugodna cena. Mene sposoja pride 54.000,00 sit (prva nevesta, ki jo bom nosila)... Sem vprašala koliko za nakup enake obleke in je prodajalaka rekla 280.000,00 sit. Tako da je 130.000 sit za lastno obleko kar ugodno.

Urška
Default avatar

pupa1

Ursska še malo pa bo. Moram se ti zahvaliti za tiste slikce, ki si mi jih poslala iz Tunizije, kajti na osnovi tvojih priporočil in slik sva se odločila za poročno potovanje Tunizijo-Djerba in je bilo enkratno, tako lepo sva se imela da sva rekla, da ne bi moglo bit boljse.
Default avatar

eva1

Sorry, meni se zdi pa cena močno pretirana, za obleko toliko denarja. Po možnosti še taka, da je nikoli več ne moreš obleči. Poznam butik, ne bom jim delala reklame, kjer pride obleka z blagom vred manj kot izposoja v salonu. Imajo kvalitetno blago pa še dobro naredijo. Za primer, moji prijateljici so jo sešili pri znani oblikovalki Urši Drofenik pa je plačala 80.000,00, za delo in blago. Tko, da, če imate preveč denarja potem pa kar v Ledina center.
Default avatar

Tia

Se tudi priporočam za slikico. Sicer se tudi meni zdi kar malo visoka cena, me pa vseeno firbček matra :)) Morda dobim kakšno idejo.

E-mail: [email protected]

Čao!
Default avatar

Ursska

Super, sem vesela, da vama je bilo všeč. A pol je bilo fino??? Moja prijateljica gre letos ponovno - mi je rekla, da ji je tako všeč, da bo še šla in res gre septembra spet.

No sem vesela, da sta zadovolna.

Urška
Default avatar

Špela&P

Moja je bila 100.000 sit; ko sem se takrat zanimala, bi skoraj povsod prišlo isto. Za sposodit je pa nikjer nisem dobila, sem bolj majhna in suha (takrat noseča). Meni se ni zdelo (pre)drago.
Default avatar

gordy

Ojla!
Tudi jaz bi se priporočila za slikco... Mogoče bom pa kdaj še rabila ;) .... kakšno večerno toaleto )))

[email protected]

HVALA!!

lp
gordy


gordy


********************************

<http://gordy.moj-album.com/>

********************************


TVOJ DAN BO ŠEL V TISTO SMER KOT KOTIČKI TVOJIH UST. DIAN RITTERS


********************************
Default avatar

decva

Najbolj zanimiva mi je bila njihova kultura in njihov način življenja. Bilo je tako lepo, da bova še šla. Kako pa kaj tvoje priprave na poroko in dekliščino?