Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

spodnje perilo

Default avatar

asatan

Punce, povejte mi kje v Ljubljani imajo največjo izbiro spodnjega perila ?
Barvo obleke imam šampanjec in bi zato naj bi bilo tudi spodnje perilo v tej barvi. Obleka je tudi brez naramnic, čisto odprta. Tiste, ki imate odprto obleko... ali imate modreček brez naramnic ali korzet ali ...

Prosim svetuje, kje dobim čim več na enem mestu.
Hvala vsem za pomoč, Nataša
Default avatar

k.1

jaz bom imela korzet - upam vsaj - ker ko sem si obleko rezervirala, še nisem vedela, da bova 2 šla na poroko un upam da mi bo čez 3 tedne še vse stalo tako kot mora, hehe....
Default avatar

MONIKA

Če bi mela jest korzet bi dala moderček, še posebaj če se poročiš poleti, ker bi mi blo v dvojnem korzetu po moje ful uroče, če je pa bl mraz bi blo pa fino met dva korzeta.

V Domžalah v breza centru je fina trgovina s spodnjim perilom, ti ga tud po obsegu skrajšajo če maš s tem težave. Če majo pa šampanjc barve modrčke pa ne vem bi mogla it pogledat.
Default avatar

mojca

jaz sem si ga kupila v Lj v emporiumu. Imela bom korzet, zato sem rabila moderček s snemljivimi naramnicami. Majo vse številke, pa tudi veliko izbiro. Lp
Default avatar

Teja

Živjo!

Jaz imam obleko brez naramnic in bom imela tudi moderček brez naramnic. Kupila sem ga od Lisce, model Leonela. Imajo pa ga sicer v svetli smetanovi in kožni barvi. Sicer ni nič posebnega, ampak izbira modrčkov brez oz. s snemljivimi naramnicami je zelo skromna.
Default avatar

petra

Predlagam EMPORIUM (imajo ful spodnjega perila različnih znamk na enem mestu) - če tam nič ne najdeš se napoti v HALO A, kjer je veliko trgovin s spodnjim perilom.
To dvoje je recimo najbolj na enem mestu.

Drugače se pa lahko nameniš v center, kjer je nekaj zelo luštnih trgovinic s spodnjim perilom (recimo na Nazorjevi je ena krasna, poleg nje je v Modni hiši tudi nekaj, pa v Tkanini, v podhodu pod Metalko, ......), najbolj bi pa izpostavila pestro izbiro v MAXIMARKETU!!!

Jaz imam pripravljen korzet - če pa bo vroče (junija nikoli ne veš, lahko je ful hladno, deževno, lahko pa zgoriš od vročine), imam v rezervi modrček. Korzet v kompletu s tangicami in podvezico sem kupila v Skinyju v BTC-ju.
Default avatar

maurina

jaz sem mislila, da bom zelo komplicirala s spodnjim perilom. Potem sem ugotovila, da modrcka niti ne bi rabila (sem imela na hrbtu cipko in korzet), potem sem spet ugotovila, da bi bilo fajn malo podlozit, ker sem bila bolj ploh sorte - in sem vzela cisto navaden gladek podlozen modrc s hrbtnim delom iz silikona. rezultat je bil ok.
Lp!
Default avatar

Pikipoki

Tudi jaz imam korzet brez naramnic in sem si modrček kupila v Emporiumu. Imeli so res veliko izbire različnih barv, tako da sem jih lahko kar nekaj pomerila. Pa tudi cena ni bila ne vem kako vrtoglavo visoka.

Če še nisi kupila, ti priporočam, da pojdi tja.

LP
Default avatar

petka

POJDI V EMPORIUM, JAZ SEM TAM KUPILA BODY LISCA BREZ NARAMNIC IN V ŠAMPANJ BARVI!

LP