Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

citroen-izkušnje help!!!

Default avatar

Z1

Mi še kar kupujemo rabljen avto in nekako najbolj ugodne (cenovne) variante so xsare, tudi xsara picasso. Vendar nas svarijo, da so citroenovi servisi v Sloveniji zanič. Vem za dva avta, ki jim ne znajo odpraviti napak. Kaj pa vi pravite?
Default avatar

mami

Mi imamo xsaro in smo z njo zelo zadovoljni. S servisom Jerovšek v Grosuplju pa tudi.
Default avatar

naja

Citroën je vedno najboljši. Tudi servisi so dobri. Problem so serijske napake, ki so zelo redke. Tudi trend prodaje narašča.
Default avatar

iona

Citroen XSARA :grem zjutraj v službo in povozim srno.Sledi kup razbite plastike,zadevo odvlečem na pooblaščeni servis - MERLAK,kjer mi povejo , da bo pač treba na spojler čakati 2-3 mesece , ker ga nimajo na zalogi.Po telefoniadi po vseh servisih ugotovim,da v celi Sloveniji te zadeve ni...Dogodek izpred leta in pol pa vendar...Drugače pa avto sam po sebi brez problema.
Default avatar

ion

mi smo citroenarji že 20 let in doslej nobenih problemov. Tisti, ki ima serijsko napako naj se odpelje k Jerovšku v Grosuplje in nema da nema. Servisi so smešno poceni in mislim da se vam ni treba bati nakupa zaradi servisov, ker imajo ostale znamke dosti slabše kot citroen sploh z stališča cene.
Zraven citroena (za drugi avto) smo imeli še golfa, pa škodo, omego, volvota in z vsemi 10x več problemov kot z citroeni
Default avatar

Ludvig

Prijatelji imajo 2 leti staro Xsaro Pikasso.
Od vsega začetka jim teče olje in jim tega po 2 letih in neštetih servisih še niso popravili.

LPL
Default avatar

Z1

In kaj vozite sedaj (model in letnik)?
Default avatar

Z1

Kakšno imajo - model?
Default avatar

ion

prejšnji avti gs, cx, ax, c15- to so ble makine od fotra c15 ima še vedno
Midva s fantom imava sedaj že drugega berlingota
prvega sva imela l. 1998 z motorjem 1.9 D, prodala z 150k km avtoBP- sedanji lastnik je tudi cel navdušen
Zdajšnji berlingo 2.0 Hdi sedaj imava 35k km in tudi BP- imava pa vso možno opremo brez modultopa.
Naslednji bo pixasso Hdi.
Če še kaj rabiš vprašaj.
lp
Default avatar

Živa

midva sva imela AX sa in sva bila zelooooo zadovoljna. Žal je bil premajhen za družino in voziček...Smrk.
Default avatar

taraja

Mi imamo BX 91, nekaj tezav je prislo s starostjo s hidravliko (ta se po letih voznje baje tako ali tako rada kvari, a nudi obilo udobja), sicer smo pa zadovoljni, zelo. Ce so problem rezervni deli, se pa odpravimo na avtoodpad v Ziri, kjer so zelo poceni. Ce je potrebno zamenjati dele, ki morajo biti novi, so pa za tako star tip sicer nekoliko drazji, a se vedno ne pretirano. Moj ati bi se vedno vzel citroen, no pa tudi z Peugeutom je zadovoljen.

Odsvetujem vam Opel (kadett)
Default avatar

mimi

Mi imamo ksaro karavan in smo z avtom kar zadovoljni, zelo prijeten je za vožnjo in ima velik prtljažnik, problem so kakšne majhne serijske napake kot npr. to, da je prva leta ves čas svetila lučka za sovoznikov airbag in tega na servisu niso znali odpraviti. Zelo močno odsvetujem servis Štefe v Trzinu, dogajale so se nam nore stvari, od tega, da se nam je pokvaril zadnji brisalec in so rekli, da je treba zamenjati kar cel motorček za 50.000 (potem pa smo slišali od nekega avtoelektričarja da je to njihova standardna finta in da popravilo servis v resnici stane 2000 sit) do tega, da se nam je dan po rednem servisu pokvarila ključavnica in avta nismo mogli vžgati.

lep pozdrav MImi
Default avatar

Tedi

Tudi jaz vozim berlingo 2.0 HDI odličen avto.

Glede servisa sopa dobri tudi pri Trobcu na Viči v Ljubljani. Trobec ima (by the way) tudi naj delavnico za popravila pleha.


Tedi

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic