Style.Over.Net

Poroka

čevlji

Default avatar

URSA

Ste čevlje že kupile? Kje pa ste jih oziroma jih boste kupile?
Boste imele zaprte čevlje ali mal odprte?
Jaz se bom poročila konec maja, kaj mi priporočate zaprte?

Urša
Default avatar

Silvana

Priporočam ti čevljarstvo Peta, v Ljubljani. Meni so jih naredili po naročilu iz takega satena kot je bila obleka, z zelo visoko peto, sandale, vendar spredaj in zadaj zaprte, na pašček. Prišla sem, naročila, šla še enkrat na probo in čez teden dni so bile gotove. Jaz sem bila zeeellloooo zadovoljna z njimi, pa še dragi niso bili. (18.000 sit, medtem ko je hotel Lopatec za podobne 25.000, pa ne iz takega satena, ampak približno podobnega!)
Default avatar

URSA

Kje pa je Čevljarstvo Peta? V katerem delu Lj?
Kaj pa v trgovinah s poročnimi oblekami v Lj imajo kaj izbire?

Urša
Default avatar

LARA

V mod artu kr majo izbire..sam so pa tut od 17 jurjov naprej...mislm to se men zdi ful za čevle k jih boš enkrat obul...no sicer ti jih potem prebarvajo če hočeš, da jih potem kasneje še lahko nosiš
Default avatar

Ajs

Ojla!
No, tudi jaz sem si, kot Lara, sposodila obleko v Mod artu, a se za čevlje še nisem odločila - so od 16.000-25.000 sit - tudi meni se zdi to veliko, ker res ne vem, če jih bom kasneje še kaj nosila (vsaj belih gotovo ne).
Mogoče bom imela celo sposojene: kolegica se je namreč poročila lani in ima isto št. kot jaz - no, moram jih še probat. Ker se bom poročila julija, bodo gotovo odprti - no, spredaj pa zaprti. Sicer pa bom počakala na poletno kolekcijo v navadnih trgovinah s čevlji - če bo kaj.
Sicer pa je pomoje najpomembneje, da so udobni - sploh, če imaš dolgo obleko in se ne vidijo.

Lara: a kaj veš, koliko kasneje stane barvanje čevljev v Mod artu?

Lp, Ajs
Default avatar

Nika

Zdravo!

Tudi jaz bom nevesta. Čevlje še iščem, v Mod' Artu sem jih gledala - saj imajo kar lepe, ma dragi so pa tudi ... bi nam jih lahko pol zastonj pobarvali, kaj pravite?
Default avatar

LARA

koliko računajo za barvanje ne vem..še nisem vprašala...samo pa razmišljam da bi si kupila potem v navadni trgovini kake odbite čevlje..ko pride poletna roba bo več izbire...jaz imam še malo problemov, ker mam nogo 41 ali pa celo 42... mislim pa da sploh ne bom imela belih čevljev ampak kake odbite špičaste rdeče...najina cela poroka bo v liniji rdeče...danes sva ravno kupila črno obleko zanj in pa rdeč telovnik, kravato, robček...še črno srajco in pa rdeče čevlje zanj..ima kdo kako idejo kje jih dobiti? preletala sva cel btc, mass, pa še uno štauno k so vse alpine idt not, pa nič! v eni lanski reviji naj poroka je marko vzelj tako fino v črno rdeči kombinaciji napravljen pa ma take fine čevlje....kje jih dobit?
Default avatar

Nika

Poskusi v Italiji, jih ziher dobiš!
Default avatar

LARA

italije čist nč ne poznam ..prej avstrijo