Style.Over.Net

Poroka in poročno potovanje

Poroka na Gorenjskem

Default avatar

začetnica

Spomladi 2003 se bova poročila. Lokacija naj bi bila na Gorenjskem, bližina Bleda. Kaj priporočate, svetujete, morda vaše izkušnje?
Morda kdo ve, kakšni stroški so s takim dogodkom povezani, za cca 70 ljudi?

Hvala za odgovore.
Default avatar

špela

Dobra izbira bi bil Blejski grad, gostilna mogoče Brdo pri kranju...sicer so to vse bolj drage varijante, ampak tko to je..cena pa pod 800.000,00 SIT ne računaj!!Srečno
Default avatar

barbi

blejski grad, vila bistrica (iz osebne izkušnje ti povem da je zelo lepo), preddvor, kaj več izbire pa na gorenjskem že ni. kar se stroškov tiče pa poglej ostale poste.
Default avatar

Laura

Tudi jaz toplo priporočam Vilo Bistrico pri Tržiču. Je res zelo lepo. Najbolje, da se kdaj zapeljeta pogledati možne kraje vajine poroke in se odločita za tistega, ki vama bo najbolj všeč.

Je pa poročni obred v Vili Bistrici med dražjimi, saj stane okoli 35.000 SIT (še lanska cena; morda zdaj dražje), ima pa vsak par na razpolago park in dvorano za eno uro, tako da se v miru nazdravi, kaj prigrizne, naredi fotografije in posnetke s kamero.

Veliko sreče !
Laura
Default avatar

J.

Midva se bova najbrž poleti ali jeseni 2003. Lokacija pa bo najbrž Vila Bistrica pri Tržiču - do sedaj najbolj hvaljena lokacija na Gorenjskem. Smo namreč doma preblizu Bleda in se tam res nočem poročiti.

O stroških pa raje še ne razmišljava.

Lp, J.
Default avatar

Andreja

Oj,

tudi jaz ti toplo priporočam Vilo Bistrico pri Tržiču. Je sicer ena izmed dražjih lokacij na Gorenjskem. Midva sva se poročila letos junija, in resnično je bilo zelo lepo. Na razpolago imaš eno uro in tam sta samo vidva in vajini povabljeni gostje, cena je bila 40.000 SIT za obred in najem za eno uro. Vse ostalo pa doplačuješ šampanjec, sok, razni prigrizki itd. Najina poroka je znesla vključno s poročnim potovanjem cca 850.000 SIT, naj ti pa še povem da sva imela večerjo samo v družinskem krogu (vseh skupanj nas je bilo 25).

Pa ne ustraši se stroškov to pač spada zraven pa veliko sreče ti želim pri izbiri lokacije.

Lp, Andreja
Default avatar

Ana

Jaz priporočam poroko kje v Dalmaciji, v kakšni romantični kamniti cerkvici (če se seveda želite poročiti tudi cerkveno). Zabava naj pa poteka v "oštariji" ob morju; si samo predstavljate morje in sončni zahod ;)
.
Zelo romantični se mi zdijo tudi vinogradi, to pa mislim na nek grič obkrožen z vinogradi, cerkvica, gostilna. Oboje se mi zdi zelo romantično, kaj mislite?
Default avatar

lara

na gorenjskem se lahko poročiš tudi na brdu - račji otok...to je poroka na prostem..organizirajo pa tudi slavje, samo moram povedati da je zelo drago...od 7000 sit/osebo...in to je za toplo hladni bife...za klasično večerjo pa ne vem!
Default avatar

Manca

Zdravo. Ali veš koliko stane sam obredna Brdu ?