Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

make up - fotke

Default avatar

malinca cinca

Živjo!

Sem svetle polti, blod, zelenih oči, imam črne trepalnice in črne široke obrvi. Rada bi si poudarila oči, ne vem pa kako, ker sem že tako črna sploh obrvi. Na vseh fotkah so punce strašno dobro namazane, vendar pa imajo vse skoraj nevidne obrvi, svetle in ozke. Kaj mi svetujete? KOliko stane pri kozmetičarki make up? Prosila bi za naslov na netu za kake fotke žensk, ki iamjo široke in močne obrvi. Najlepša hvala!!!!
Default avatar

Jasna Carpus

Močne obrvi so zopet v modi:) Ličenje pri vizažistih se razlikuje. V frizerskem salonu naredijo makeup tudi že za 25 eur, profesionalni vizažisti pa začenjajo cene pri 40 eur, 70, tudi 100 eur...

Makeup je težko svetovati, če ne vidiš človeka v živo... lahko pa me kontaktirate ali pošljete kakšno svojo sliko na moj mail in vam bom svetovala kako in kaj:)
Jasna Oklešen - Carpus Makeup Center, vizažist in moderator
040/49 11 11

www.carpus-makeup.si
[email protected]
Default avatar

jelka

Prvo kot prvo sodim, da imas presvetle lase, ce imas tako temne obrvi. Najlepsa barva las je za dva odtenka svetlejsa od naravne. Pa ne gledat revij in manekenk, ker nikoli ne bos taka, ker enostavno to nisi ti. Torej, pobarvaj se na bolj naravno barvo, daj si oblikovati obrvi, pa bo narejenega 50% dela, tako da potem se make upa ne bos rabila (razen ce si ga res tako mocno zelis).
Default avatar

Branka

Malinca se strinjam z Jelko glede las najbolje bo,da stopiš do frizeja in vizažista in ti bodo svetovali(lahko pa mi pišeš na mail).
Branka

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek