Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Kaj mi priporočate?

Default avatar

Eva

Pozdravljeni!
Zanima me, kakšno ličenje bi mi priporočali, glede na to, da sem v tem popolna amaterka? Kakše barve, kakšno vrsto kozmetike? Izgledam nekako takole:http://www.skl.si/kosarka/imagesmisssim ... f021df.JPG
moje oči so sivo-modre in vsebujejo nekakšne temnejše pikice.
Pa še to: kakšna oblačila mi priporočate? Visoka sem 175 cm, v pasu imam 8 cm preveč, drugače imam zelo lepo postavo (nisem debela).
Upam, da mi boste pomagali.

LP, Eva
Default avatar

Mia

Svetujem tecaj licenja,kjer dobis osnovno znanje kar se tice licenja.Prav tako vizazistka individualno svetuje vrsto kozmetike in katera licila tebi osebno priporoca.Nauci te tudi kaksen stil odgovarja tebi, tvojemu karakterju.
Sama sem obiskala tak tecaj in sem zelo zadovoljna.
Za vse ostale informacije me lahko kontaktiras na mail.
Default avatar

jagoda26

Veke-zlate, bronaste, sive, bež, marelične odtenke
Puder-natanko take barve, kot je koža na vratu
Ličnice-marelični odtenki
Ustnice-čim bolj naravne
Default avatar

jagoda26

Za celovit postopek ličenja ter nege obraza pridem tudi na dom. Lahko mi pišete na mail.
Default avatar

Eva

Kaj pa cena?
Default avatar

jagoda26

Ne vem, če lahko napišem. Ceno vam posredujem preko maila. Je pa zelo ugodna glede na to, da delam s profesionalnimi ličili in pripomočki ter da pridem na dom.
Default avatar

jagoda26

Face Nico Baggio