Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

kozmetika afrodita

Default avatar

bejba

Jo katera uporablja in kako ste zadovoljne z njo. Zanima me predvsem anti age linija MAGINE ter kolikšna je cena.

LP
Default avatar

ana2

Magione ni nič posebnega, druge zadeve pa bi znale biti kar OK. Pa na primer negovalna kozmetika je dobra Alverde, Clinians, Avon,... odvisno od tipa kože.
Default avatar

katarinica*

Jaz imam njihovo (25 let imam) navadno mandljevo kremo in sem z njo kar zadovoljna. Včasibh so se mi znale po kremi spustiti kakšne akne, sedaj tega ni več. Uporabljam tudi njihovo peno za čiščenje obraza in je prijeten občutek, ker ne izsuši. Bili so namreč časi, ko me je po teh čistilnih zadevah pekla koža med obrvmi, ker mi je kožo tako izsušilo.
Default avatar

estelle

gel za čiščenje obraza je super, očisti ves make-up tudi za odstranjevanje očesnega make-upa ga uporabljam, ker nič ne draži oči. Baje je dobra tudi krema za okoli oči.
Default avatar

Pika*

Tudi sama se sprašujem, če se izplača kupovati zelo drage tuje izdelke. Menite, da so res bolj učinkovoti? Zanimajo me predvsem kreme za obraz.