Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Piling maska

Default avatar
Ali imate kakšne izkušnje z maskami, ki so hkrati tudi piling kože?
Delujejo na kemični osnovi, so torej zelo agresivne?
So primerne za mešano kožo?
Default avatar
Manca, če imaš v mislih peel off maske, ti jaz povem, da nisem nad njimi nič kaj navdušena. Saj imaš potem res zelo mehko kožo, ampak nič več kot to. Nečistoč ti namreč ne "potegne" ven oz. ti por nič kaj ne zoži.

Jaz ti bolj priporočam, da si kupiš posebej peeling in posebej masko. Vzemi bolj nežno varianto peelinga z mikro delci - npr. od Afrodite z aloe vero, Schellerjevega, Alverde z marelico, Freeman - jagoda/kivi ali marelica/divja češnja. To so vsi zelo nežni peelingi in so res krasni.

Nato pa uporabi še čistilno masko. Ker imaš mešano kožo bo krasna zate Freemanova maska Avocado & Oatmeal.

Lep pozdrav!
Default avatar
Uporabljala sem ze vec piling mask: Niveino, Afroditino in Bebe (kolekcija za mlado kozo). Sedaj uporabljam Oriflame piling masko, obcasno pa se peel off masko in vlazilne maske (vse Oriflame).
Se mi zdi, da je bila najbolj blaga tista od Bebe.

LP, Miska
Default avatar
In kako se kaj obnesejo Oriflamove? Tista limonina?

LP
Default avatar
Tista limonina maska je ravno peel of maska in se meni zdi zelo vredu. Kozo imas po njej res zelo mehko. Drugace pa uporabljam od Oriflame tudi piling masko iz kolekcije za mlado kozo pa je tudi zelo vredu. Jaz sem zadovoljna in bi ti jih priporocala. Ce te pa zanima se kaj vec, pa mi pisi na mail.

LP, Miska
Default avatar
Od L'occitane obstaja piling maska iz sivkine kolekcije za mešano kožo ki najprej deluje kot piling, nato pa še 5 minuit pustiš in deluje kot maska. Pojdi po tester, jaz ga že imam, vendar maske še nisem sprobala.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek