Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Permanentni make up

Default avatar
Zanima me, če ima kdo iskušnje s permanentnim make-upom. Ker imam mestoma bolj redke obrvi, sem pomislila na to možnost. Kako to izgleda? Je to kot "tetovaža" ali kaj? Kako dolgo drži in ali postopek kaj boli? Kdo to dela (v Mariboru oz. okolici? V naprej hvala za odgovore!
Default avatar
imam znanko,ki si je dala narediti take grozne obrvi.In ti povem - tako zelo umetno zgleda,da je groza! No saj ne pravim,da bi mogoce lahko stvar naredili bolje - ampak se ne splaca riskirati.
Tudi jaz nimam ravno kosatih obrvi,zato pa si vedno raje pomagam s temnejsim svincnikom in vse skupaj zgleda prej najbolj naravno kot pa kaksna tetovaza sredi obraza.Premisli!

LP!
Default avatar
Meni se zdi to nekaj groznega. Kaj pa če te skazijo? Ma ne vem...
Default avatar
Imam že tri leta permanentni make up, obrvi, zelo sem zadovoljna in vsak mi jih pohvali, res so mi jih lepo naredili...ne zgleda niti malo umetno, no saj je bila cena dobro plačana za to...drugače pa ima mami permanentni make up na učkih in ustnicah in prav tako naravno zgleda, če rabiš naslov ti ga lahko pošljem, ne bo ti žal...
Default avatar
daj kly, pošlji, pa še cene
Default avatar
SPA CENTER
Breg 12
cena, lansko leto 80.000,00, mogoče so malenkost podražili....
lep dan ti želim...
Default avatar
Dve prijateljice sta imela narejena usta in obrvi. Meni je grdo. Obe sta šle k kozmetičarki v Komendi.
Default avatar
šla bi na permanentni make up in me zanima če je katera obiskala negovalni studio Kati? in kako je zadovoljna z njihovim delom :)

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek