Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

kirurska povecava ustnic

Default avatar

girly

Moj problem je tale: Imam zelo majhne ustnice, zaradi cesar sem zelo nesrecna. Zelo rada bi si jih dala povečati, vendar o tem ne vem nic. Na internetu najdem zelo malo podatkov o plasticni kirurgiji. Cena ni pomembna, ker imam denar. Najbolj me pa zanima kje oziroma pri kom je ta operacija najbolj varna. Poznate mogoce dobre kirurge, ki nimajo reklamacij? Ko se bom v to spustila bi se rada pri najboljsem kirurgu, ker ne zelim kasneje imeti problemov. Ce se je katera spustila v to, bi ji bila zelo hvalezna ce mi javi in me o tem informira iz prve roke. Hvala!
Default avatar

Zvezdica*

slisala sem,da svoje delo zelo dobro opravlja dr.Glumicic v Zagrebu.
Pa tudi veliko slovencev baje zahaja tja.
Mislim,da ima na internetu tudi svojo stran.Poisci na iskalniku.

LP
Default avatar

Kleopatra

Girly, samo da ne boš potem taka kot Severina!

Drugače je tudi v Kranju dober plastični kirurg, dr. Fabjan. Ima svojo spletno stran, malo pobrskaj po netu.
Default avatar

Beti

Enkrat je bil polnočni klub na to temo. Mogoče se kdo spomni.
Bila je izrečena tudi neka misel, ki je bila zame precej prepričljiva, v smislu, privatni kirurgi imajo finančni interes, zato je njihov "izdelek" lahko vprašljiv. Medtem ko npr. iz kirurgi iz KC, posebnega finančnega interesa nimajo, ker imajo pač redno plačo, zato se lahko pacientu bolj posvetijo in bolj neobremenjeno in kvalitetno delajo.

Lp. Beti
Default avatar

cat

A ni bolj logicno obratno?
Default avatar

Kleopatra

Ja, meni se tudi zdi.
Default avatar

girly

zvezdica, a je to tisti, ki je operiral tudi našo Sendi in ostale estradne zvezde? Drugače sem na internetu našla dr. Fabjana, ampak več informacij o poteku operacije nisem našla. Ker sej veste kako je to, preden greš v kaj takega moraš biti dobro informiran s postopkom in posledicami. Jaz mam zelo majhne ustnice, ne želim OGROMNIH ampak NORMALNE. Tako, da ne bom izgledala kot Severina! hehe Ker prevelike ustnice so vulgarne. Pa tudi moški imajo radi večje senzualne ustnice, ki jih pritegnejo. Glede KC in privat kirurgov se mi zdi obratno... Ker za denar se vsi potrudijo, tistim z redno placo pa bi lahko bilo vseeno... ne vem, vredno diskusije :)
Default avatar

Evita

Jaz sem gledala ta polnočni klub od začetka do konca, in če bi se morala odločat jaz, bi se defenitivno odločla za KC. Po tistem kar sem tam slišala in videla. Bila je tudi ena gostja- se ne spomnim imena, ki si je dala povečat ustnice nekje na hrvaškem in ni zgledala prav nič lepo. Tu so razne finte, ki jih je zdravnik iz KC, dobro opisal, in po tistem bi sklepala, da bi tisto kar je bilo narejeno na hrvaškem lahko imelo dolgoročne slabe stranske učinke. Dobro se pozanimaj!!!!!!!!!! To je samo moje mnenje! LP
Default avatar

girly

kakšne finte s tem misliš? ja, vrjetno ne zgleda lepo če si jih povečas preko mere normale in pretiravaš. Jaz želim le normalne ustnice, ni nujno da so velike, želim le večje. Kaj v KC je cena ista kot pri privat kirurgih?
Default avatar

Zvezdica*

girly,
ja glumicic je tisti,ki je operiral ze veliko slavnih.In tudi drugi ljudje so bili z njegovim delom zelo zadovoljni.
Ce bi jaz hotela lepotno popravko ali karkoli,bi se odlocila zanj.
Default avatar

fant

a ti bi rada take ko miss piggy za dva golaža:)))
Default avatar

Evita

Finte;- nekateri vbrizgavajo neke zelo škodljive snovi, ki začno s časom razpadat. Jaz ne vem , kako se temu reče, ker sama nimam nekih namenov, da se operiram in se nisem zanimala, to sem samo slučajno spremljala. Daj prvo se res dobro pozanimaj, da ti ne bo pozneje žal. Ustnice, kjer to naredijo se mi zdi , da delujejo kot nek tujek, oz. kot neka oteklina. Sploh ne dajo prave oblike. To je samo moje mnenje in nisem o tem strokovno podkovana, zato ti res toplo priporočam, daj pozanimaj se pri več strokovnjakih in se nato , po temeljitem premisleku odloči, če je to res potrebno.

PS. Kolikor sem takrat zasledila, so bile cene povsod približno enake. Ne vem številke.
Default avatar

girly

tnx, verjemi da se imam toliko rada da se bom o tem maksimalno informirala, in dokler ne bom 10000% prepričana in seznanjena z vsemi vprašanji, se za to ne bom odločila. Hvala in lp!
Default avatar

girly

ne bom se spuščala na tvoj nivo
Default avatar

girly

zvezdica hvala, sem našla spletno stran od glumičiča in bom probala stopiti z njim v kontakt. Zaenkrat še informativno. Hvala!
Default avatar

-

Ta pa ni dober!
Default avatar

-

po mojem pride zate v poštev, da ti vbrizgajo lastno maščobo, ne kakno drugo snov!
Default avatar

Janja

A si ni Miša Molk vbrizgala kolagen ali kako se že reče tisti stvari?
Default avatar

Šminka

Preden se odločiš, poglej ali vprašaj Mišo Molk s TV. Se vidi, da polepšava vedno ne uspe.
Default avatar

Julija

Predlagam ti, da sprejmeš ustnice, ki so ti "dane" in se imaš rada takšna kot si....vprašaj se, kaj bo s tvojimi ustnicami, ko boš stara 50?