Neplodnost

Prodam nerabljeno Persono

Default avatar
Zdravo!
Težko sem spet prišla na tale forum, na katerem sem prebili kar nekaj let, pa čeprav sem na njemu veliko izvedela, se naučila, mnogokrat dobila tolažbo, ko ni in ni uspelo.
Zdaj, ko sem v 25. tednu si že upam reči, da kot vse kaže, nam bo uspelo! In to po 5 letih, 1SS, 3 neuspešnih IVF-ICSI, moji endometriozi, moževemu slabemu spermigoramu.
Punce, uspelo mi je spontano zanositi!!!

In zaradi tega, ne bom več potrebovala Persone, aparature, ki na podlagi urnina kaže plodne in neplodne dneve. Komplet je popolnoma nov in vsebuje tudi 16 testnih paličk. Prodam jo za 10.000 sit. Če katero zanima, naj pusti e-mail ali mobi.

Res si želim, da bi se tudi vam izpolnila velika želja po otroku!
Nuška
Default avatar
Persona monitor je narejen za preprečevanje zanositve in ne za načrtovanje le te. Za določanje ovulacije se uporabljajo tej isti testi brez monitorja. Nuška ne mi zamerit samo se mi zdi pošteno to povedat glede na to, da ni tko poceni stvarca. Bi pa verjetno zelo prav prišla na kakšnem sosednjem forumu kjer si nosečnosti ne želijo.
Jaz sem ga nekajkrat tudi že ponudila ma ni bilo zanimanja. Imam rabljen monitorček in ga podarim, če bi se rada katera prepričala, da res ne deluje. So pa tej testi odlični in tudi poceni, za tiste ki jih zanima določanje ovulacije.
Default avatar
Kitty zdravo!
Delovanje Persone mi je dobro poznano. Kaže namreč plodne in neplodne dneve (na podlagi ovulacije). Kaj pa počneš v teh dnevih je pa odvisno od namena, kajne?! Nekatere smo v plodnih dnevih želele zanositi (kaj ni to tema tega foruma) nekatere pa ne.
Mogoče pa vseeno katero zanima, predvsem njim se namenila sporočilo. Glede cene pa lahko preveriš v tujih lekarnah (I, A), da je skoraj 100% dražja, kot jo ponujam. Pri nas je namreč ni moč kupiti.
Lep pozdrav,
Nuška
Default avatar
Nuška vem, da si postavila zelo pošteno ceno. Praktično polovično od nove. Persono zelo dobro poznam, zato sem se tu vmešala.
Ti razložim tudi razliko, zato da ne bi zgledalo, da sem ti želela škodovati. Res ni bil to moj namen in res mislim, da bi tistim, ki nosečnost preprečujejo ta veliko bolj koristila.
Persona pri uporabi računalnička kaže plodne dneve na podlagi testa, predvsem pa na podlagi izračuna, ki si ga ta računalniček dela. Zato ko ti pokaže plodne dneve še ne pomeni, da je prisotna tudi ovulacija. V povprečju pokaže veliko preveč plodnih dnevov tudi, če ovulacije ni in je ne bo. Ta test je bil pač narejen za preprečevanje nosečnosti in zato, da je bolj zanesljiv pokaže več. To je tudi odgovor proizvajalca na vprašanje zakaj kaže plodne dneve takrat ko jih ni.
Pri uporabi samega testa postanejo tej zaneslivejši, seveda pa še vedno ne 100%.
Default avatar
Kitty!
Tudi jaz sem uporabljala Persono za določanje ovulacije in mi jo je tudi točno pokazala(nekajkrat sem vmes hodila tudi na UZ),vendar pa se nisem zanašala le na rdečo lučko,ki sveti dalj časa(tudi do 8 dni)temveč za znak za ovulacijo,ki se pokaže v okencu poleg številke ki označuje dan ciklusa,le ta je prisoten vedno le dva dni.Tako,da je vendarle vsaj moja Persona bila ravno tako uporabna tudi za načrtovanje zanositve,no možno pa je,da vse nimajo te funkcije..No meni naravno ni uspelo,potrebnih je bilo nekaj IVF-ov,vendar glavno da je rezultat tu,naš zakladek se trenutno crklja pri očiju in noče spat.
No,kakorkoli s Persono ali braz želim tebi in vsem ostalim da vam uspe.