Neplodnost

V pričakovanju tete s K...

Default avatar
Lepo pozdravljene.

Zanima me ali še katera izmed upajočih v kratkem pričakuje obisk tete s Krvavca?
Pri meni napetost narašča, pričakujem jo v soboto. Ali pa tudi ne ...

Upanje
Default avatar
Naslednjo soboto. Zagotovo. Moj je bil sluzbeno odsoten :(((
Default avatar
Upanje daj nooooooooooooooo ne govori, da boš dobila teto z Krvavca to ja ni dobro a ne???????? Hi hi hi saj veš malo se hecam ampak vseeno ne smeš hudiča klicati, ker že itak rad sam pride. Ma ne boš dobila noooo garant, sporočaj v ponedeljek zagotovo upam, da ja boš ti med srečnicami in nam sporočila veselo novico velja???????
Držim pesti, da ne pride ti teta z Krvavca fujjjjjjjj pa ta teta, ko bi vsaj prinesla pikeca ali pikico tako pa to K.... M......
Lep dan ti želim v upanju, da boš 9. mes. brez tete z KRVAVCA......
Doroteja
Default avatar
Tudi jaz naslednjo soboto + ali - 1 dan. Sem tudi 99 % da bo prišla, ker imam vse PMS znake .... ni kaj!

Tašika
Default avatar
Za zmanjšanje PMS znakov pij magnezij (npr. donat mg) in jej veliko zelene zelenjave. Pomaga! To sem nasla v eni od knjig za alter zdravljenjem
Default avatar
drzim pesti, da je ne bo.....
Default avatar
Sem že slišala za to foro, ja. In probala - meni nič ne nuca ....
Mogoče bo še kakšna poskusila ....

Tašika
Default avatar
Hvala lepa vsem za lepe želje!
Saj veste kako pravijo: Iz vaših ust v božja ušesa.

LP in lep vikend!
Default avatar
Sem tudi čakajoča ta vikend in se je veselim, ker to bo dan, ko se bom lahko naročila v postopek IVF!! Če je pa slučajno ne bi bilo sem pa v nevarnosti da se mi zrola. No ja, še je čas in tudi čudeži se kdaj zgodijo. Samo ne vem, če meni tudi.
Naj se pa vsaj kateri od vas.


LP
Default avatar
Jaz bi jo morala že dobiti,danes mi je 35 dan in jutri si bom naredila test.Ves čas pa imam občutek,kot da jo bom dobila,boli ma križ,..bomo videli,se javim jutri!
Default avatar
Držim pesti, da bodo jutri pri tebi 2 črtici!
Default avatar
Tebi želim, da bi čimbolje preživela ure negotovosti in seveda potem 2 črtici!
Default avatar
Mimo grede tudi jaz sem vodnarka......Držim pesti,da bodo jutri dve črtici.Javi nam....
Katja
Default avatar
Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!
Default avatar
Pozdravljene!
Najprej bi se vsem lepo zahvalila za lepe želje,a žal...
Ob 3h sem se zbudila,naredila test in bila ponovno zelooo razočarana,ob 18h pa sem tudi dobila to presneto menstro-na 36.dan,groza!No,zjokala sem se in zdaj je zopet vse po starem!Zdaj samo še čakam,da zberem vse potrebno za postopek ivf(odvzem krvi 6-7.dan,fantov spermiogram in končno pregled pri dr.Ribičevi,ki ga imam 5.11.
Potem pa verjetno sledi čakanje pošte,a ne?Tako si mislim glede na branje foruma.Ali mi ve katera povedat,če prav razmišljam?Kaj mislite,kdaj bom prišla na vrsto?
Naj povem še enkrat:hsg+laparo opravljeno že prej in veljavno;zdaj dam še kri,fant spermiogram,nato pregled in potem...?
Lp,vodnarka
Default avatar
vodnarka ne vem, če ne bodo zahtevali še histeroskopijo. Ali so ti pri lapari ugotovili, da bi imela pregrado, če so ugotovili, da imaš zagotovo ti ne uide histera. Tako pa mislim, da imaš že vse izbrane izvide za postopek IVF. Saj v LJ. ne boš tako dolgo čakala mogoče eden, do dva meseca in boš že na vrsti. Enkrat, ko te dajo na konzilij čakaš cc. 14. dni na odgovor potem pokličeš takoj prvi dan M. in si že v postopku. Veliko sreče ti želim.
Lepo noč
Doroteja
Default avatar
Sočustvujem s tabo ampak boš videla kako kmalu bo prišel čas, ko boš z nestrpnostjo čakala M, ker bo to dan, ko se boš lahko naročila v postopek. Jaz bom to verjetno dočakala že jutri. Tudi sama imam za sabo dva meseca obupnega čakanja. Ko ti bo zdravnik ob pregledu napisal napotnico za IVF boš morala potrpeti približno mesec do dva, da dobiš pošto o razvrstitvi v IVF postopek in potem boš samo še čakala na dan, ko bo prišla M in boš notri.

Želim ti, da ti čas kar se da hitro mine in LP