Neplodnost

Prodam PERSONO

Default avatar
Drage forumovke,
danes sem prvič na tem forumu, ker prej zaradi mojega sončka nisem utegnila priti na računalnik. Že eno uro berem vaše vztrajne zgodbe, kako se trudite zanositi, skozi katere sem šla tudi sama, na žalost pa tega foruma še ni bilo, čeprav mi je tudi forum od Pušenjaka prišel precej prav. Vsem, prav vsem želim, da bi zanosile čimprej. Sama sem šla skozi laparoskopijo in histeroskopijo, ki sta mi na srečo odprli poti, saj sem 14 dni zatem zanosila, sicer sem prve tri mesece krvavela in skoraj izgubila upanje, ampak Žan je sedaj tu. Zato ni za obupat!
Seveda sem tudi jaz kupila vse mogoče, da bi odkrila ovulacijo in tik pred zanositvijo kupila Persono, ki je bila uporabljena slabe 14 dni, zato jo sedaj prodajam, skupaj z lističi za ovulacijo, v upanju, da bo kateri pomagala. Zadeva je super stvar, vsaj za mene, ker sama ne čutim ovulacij.
Torej, če je katera zainteresirana, naj mi piše na naslov [email protected] in se lahko zmeniva za ugodno ceno.
Vsem ostalim, ki se trudite, pa želim čimprejšnjo zanositev, v nadaljnje bom poskušala odgovarjati tudi na vaša vprašanja glede pregledov, zdravil, ipd., saj vem , koliko je vredna vsaka nova informacija.
lep pozdrav od Saše in malega Žana
Default avatar
Pozdravljena!

Eno kratko vprašanjce!

Pa kakšni so sploh znaki ko si noseča?!

Hvala, Bianca
Default avatar
tudi mi se trudimi (zaenkrat nas zdravnica prepričuje da naj še poskušamo po naravni poti). In danes je spet eden tistih dni, ko sem bila zjutraj popolnomasesuta. Ta mesec spet nič... Za "pearono" še nisem slišala. A mi lahko molo bolj natančno opišeš kaj je to.
Hvala za odgovor, Klara
Default avatar
Čao,
oprosti, včeraj zvečer sem šla spat, tako da ti nisem mogla odgovoriti. Ja, moji znaki so bili precej nenavadni, ker sem začela krvaveti in sem bila prepričana, da sem dobila menstruacijo. Prsi so bile ravno take kot pred menstruacijo, samo v križu me je bolj bolelo, saj sicer nimam bolečih menstr. In ker sem mislila, da spet z nosečnostjo ni nič sem - koza šla še za tri ure na kolo, vmes krvavela, misleč... Torej, moji znaki so bili zares nenavadni. Slabo mi je bilo samo po kosilu in kava mi ni dišala, čeprav bi jo popila drugače na litre, tako jo mam rada.
Če te še kaj zanima, pa kar piši, rade volje odgovorim.
Lep pozdrav Saša
Default avatar
Živjo,
ja, Persono pri nas še ne prodajajo, pa ne vem zakaj ne, saj je v tujini zelo uporabljena metoda načrtovanja nosečnosti kot tudi kot kontracepcijsko sredstvo, ker ti mala napravica odčitava s pomočjo listkov, namočenih v tvoj urin, kdaj imaš ovulacijo in je za zanositev primeren čas. Napravica je malo večja od namiznega računalnika, zraven se kupijo tudi lističi, ki jih uporabljaš vsako jutro kot Clearplan, listič, zmočen s tvojim urinom vstaviš v napravico in ta odčita ovulacijo. Če na napravi zasveti zelena luč potem lahko imaš spolni odnos, če hočeš, da ne zanosiš, če pa zagori rdeča lučka, tega ne smeš imeti. V našem primeru, ko se trudimo zanositi je ravno obratno. Jaz sem jo uporabljala le slabih 14 dni, na mojo srečo, medtem ko je soseda s pomočjo svoje Persone videla, kdaj ima ovulacijo in tako tudi uspešno zanosila, sedaj jo uporablja pa kot kontracepcijo. Upam, da sem bila jasna, če te pa zanima, zakaj je sama ne uporabljam sedaj, ko imam že otročka, pa naj ti povem, da je mali tako fleten, da mi je vseeno ali še enkrat zanosim ali ne.
Če te zanima mi piši na zgornji naslov. Vidim pa, da greš skozi podobne faze kot sem šla sama. Test sem naredila tolikokrat, da bi že denarno skoraj zneslo za umetno oploditev, no, malo manj, ampak živcev je šlo pa res veliko, moram priznat.
Če te še kaj zanima, pa piši, sicer pa lep pozdrav od Saše
Default avatar
Pozdrav.
Mene pa zanima, kje si kupila Persono in če veš, v kateri državi jo prodajajo. Koliko pa stane v redni prodaji.
Hvala za odgovor in lep dan.
Saša
Default avatar
hvala za izčrpen odgovor. še tole, preden mi odgovoriš kolikšna je cena za tole napravico. Kje kupuješ lističe, koliko stanejo... Ali je zanesljiva?
Klara
Default avatar
Čao,
jaz sem jo kupila v Avstriji, Celovcu natančneje, v lekarni, kjer je bila okoli 110 eurov. Ne kupovat nove, ker imam popolnoma ohranjeno in če si zainteresirana, mi raje piši, prodam jo za polovično ceno, še enkrat pravim, popolnoma novo. Če pa si želiš novo, pa jo imajo menda tudi v Italiji, seveda v lekarnah.
Lep pozdrav
Default avatar
živjo

A imaš še to persono? Jaz poznam to zadevo, sem se že zanimala zanjo. !!!!!!!!!!!
Default avatar
a imaš še persono??????me zanima


lp