Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

imunoterapija

Default avatar
Moj sin, star 8 let, je alergicen na osji strup, odlocili so se za imunoterapij, ki se zacne tako, da ostane 1 teden v bolnisnici. Ima kdo izkusnje?
Default avatar
ZDRAVO, moja hči že 3 leta hodi na imunoterapijo za cvetni prah.V bolnici bo tvoj otrok ostal zaradi varnosti. Preverjali bodo odzive na cepivo. Nato pa bo terapija tedenska. Na začetku je kar naporno, cepljenja so tudi tedensko, nato pa dozo zvišujejoo in ti ni treba biti vsak teden na Vrazovem trgu. Če ima hudo alergijo na osji pik, je najbrž imunoterapija potrebna in bo treba biti kar vztrajen. Imunoterapija ponavadi traja 5 let. Želim vam veliko uspeha, pa kar brez skrbi. Otroci se vsemu privadijo, tudi cepljenjem. Lep pozdrav, Anfora
Default avatar
Kako pa deluje tale imunoterapija na cvetni prah ? in kaj to sploh je ?
Jaz sem imela celo življenje alergijo na cvetni prah, potem pa sem si z 2 obiski na bioresonanci popolnoma odpravila alergijo . Ne vem če tako pomaga tudi drugim, ampak zame je bil to neverjeten uspeh .
Default avatar
Poskusite z ionizatorjem. Ta vam očisti zrak alergenov, torej tega ne vdihavate več, raven histamina se v krvi zniža za 30%. Tel:01/5293536
Default avatar
pozdravljeni
sama sem imela imunoterapijo na pik čebele. Najprej si 4 dni na Golniku in potem ti postopoma zmanjšujejo frekvenco terapije- časovno, ti pa hkrati večajo imunost na pik.
Po Golniku sm hodila še 3 mesece gor- najprej po 1 tednu potem 2, pa 3 in ko prideš enkrat na 4 tedne se le ti ponavljajo tako dolgo, da telo lahko sprejme celotno dozo strupa v enkratnem ubodu brez pomoči alergijske tabletke.
Ta stvar se zelo dolgo vleče in jaz sem po treh mesecih padla- telo ni preneslo količine strupa tako da mi je le ta naredil reakcijo in sem terapijo prekinla in sedaj vse od začetka. Ne se bat, baje nas je takih zelo malo in večini terapija uspe. Traja pa od 3-5 let. Ko daš Golnik skozi te pošljejo v najbližji center kjer nadaljuješ terapijo- je pa vse odvisno od stopnje alergije - ogromno.

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic E-posvet