Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kamp Jadranka Izola

Default avatar

I+3xS

Pozdravljeni,

zanima me če je kdo od vas že kampiral v kampu Jadranka v Izoli in kakšni so bili vaši vtisi. Dobrodošli bodo tudi slabi. Letos bomo tako preživeli dopust prvič in glede na to da imamo desetletnika in še ne dvoletno deklico in nasploh gremo prvič v kamp, me kar malo skrbi.

I+3xS
Default avatar

TwiggyX

Jah, kamp je blizu ceste, plaže za otroke pravzaprav ni, tako da se je treba sprehodit do "svetilnika", to je malo naprej od tiste ladjedelnice, karkoli že je ... kamp ni slab sicer, ampak WCji so bolj umazani, pa smrdijo ... trgovina tut ni bohve kaj.

no, mi smo bli tam samo za par dni, pa če bi ostal še en dan dlje, bi bil že kar malo živčen. TO je bilo pred 3 leti. UPAM, da je sedaj kaj bolje.


TwiggyX
Default avatar

kaja25

Jah, kot pristna Izolanka, ti ta avtokamp srčno odvsetujem....razlogov zakaj, je več kot bi jih lahko tu napisala....priporočam ti strunjanski, lucijski avtokamp ali pa avtokamp v fiesi...

Kakorkoli,

lepe počitnice.

Kaja
Default avatar

I+3XS

Hvala za oba odgovora, prosila pa bi Kajo 25, če bi mi lahko malo več napisala o kampu glede na to da je iz Izole. Kje se skrivajo vsi tisti NE-ji. Me zanima. Hvala naprej za odgovor.
Default avatar

kaja25

Tako: avtokamp je praktično na križišču, ob glavni cesti čez izolo, plaža je takoj ob ladjedelnici in je (vsaj meni) zelo neurejena. Sam kamp ni doživel nobene obnove, spremembe, inovacije....trgovina, gostilna sta isti kot pred 20-imi leti, v kampu so čez leto bili (ne vem če so še - pred par leti sigurno) naseljeni begunci - v prikolicah,......ne vem, meni se zdi to dovolj.

Lahko, da bi tebi bil všeč, meni ni. Izola je drugače zelo lepo mesto in živo poleti - ne toliko za mladino, ampak bolj za družinski turizem. Poleti so zvečer ulice vedno polne in tudi zabave je dovolj.
Konec koncev pa lahko na plažo še vedno greš ali na svetilnik ali San simon, ali pa v Delfin (zelo lepa plaža). Izola je majhna in jo okrog in okrog prehodiš v 45 minutah (večkrat preverjeno :))

Skratka, kakorkoli se boš odločila, ti želim lep dopust. še enkrat poudarjam, mnenje o avtokampu je zgolj moje osebno mnenje.

Kaja
Default avatar

I+3XS

Kaja hvala za izčrpne informacije. Če utegneš mi napiši še prosim ali je na plaži tuš? Upam da nisem tečna.

Irena
Default avatar

TwiggyX

Tuš je pri svetilniku. Res kul.


TwiggyX
Default avatar

I+3XS

Tudi tebi Twiggyx se za vse informacije najlepše zahvaljujem.

Irena
Default avatar

ELENA

Samo ne v Jadranko!!!!!
Default avatar

I+3XS

Elena napiši mi malo več zakaj ne.
Default avatar

grabnarmatjaz1

kamp jadranka je cisto uredu sanitarije so ok
restavracija je uredu pa se kam naokoli imas it izola,koper,piran...

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net