Domače živali in veterina

Odgovarjajo:

muc kašlja

Default avatar
Zadnjih nekaj dni opažam da muc kašlja oziroma kot da bi kašljal ali da bi hotel bruhati ampak nikoli ne bruha. Ali je možno da je prehlajen? Drgače je čisto normalen, je, pije je igriv, lovi miške itd. Je pa zunaj
Default avatar
to ni nič hudega moja prijateljca ima istega mačkona ki na čase dobi napad.ko dobi ta napad pojdi knjemu in ga malo potolaži.upam da bo zadostovalo .da bo vedel da ga ti podpiraš in ga imaš rada.no pri meni pa ni bilo tko je moj muc ka je tko kašljal je pol umrl sam je kašljal kokr vol naglas.no ne se zbati to ni nič hudega pa sej veš.upam da bo uspelo!
lp
anja
Default avatar
mozno je, da gre za dlacne kepe (daj mu pasto proti dlacnim kepam, pomaga sevada - kot preventiva, tudi redno odstranjevanje odmrle dlake, v casu intenzivnejse menjave), lahko so seveda tudi slabse varinate - prehlad (ima kaksen izcedek, je dihanje normalno?), astma, ...
m.
Default avatar
Ne nič čisto ok je še bolj živ kot ponavadi. Je pa zunaj tako, da se mislila, da je travo in mi ni treba kupovati pasti za dlako.
Default avatar
hvala
Default avatar
samo toliko v vednost. Sva bila pri veterinarju in se mu je nekaj zataknilo globoko v požiralniku oziroma še malo naprej. Če bo slabše bo potrebna operacija.

Moderatorji