Domače živali in veterina

Odgovarjajo:

Glavna obravnava je preložena na 15. oktober.

Default avatar
ALI KDO VE KAJ SE DOGAJA?

Sojenje mučiteljem mačk


Kranj | 22.9.2003 | B.G.
Na kranjskem okrajnem sodišču bi se moralo danes ponovno začeti sojenje nekdanjim gimnazijcem, ki naj bi na grozovit način mučili in pobili najmanj 40 mačk.


Glavna obravnava je preložena na 15. oktober. Če obtoženih takrat v sodno dvorano ne bo, jih bodo privedli prisilno.Na prvem sojenju so jih oprostili vseh obtožb, vendar je višje sodišče sodbo razveljavilo. Vsi trije obtoženi so se v času prvega sojenja odločili za sojenje brez prisotnosti, zato je bilo danes povsem pričakovano, da jih na sodišče ne bo. Po besedah njihovih zagovornikov zaradi medijskega linča, ki naj bi ga doživljali vse od izbruha afere. Drugače meni sodnica Ivanka Demšar Potočnik, ki je danes zahtevala, da morajo biti na sojenju kljub temu prisotni.
Default avatar
V današnjem časopisu sem zasledila, da se tudi včeraj ni začela glavna obravnava zoper "domnevne" mučitelje mačk. Neustrašeni heroji: Robi Kališnik, Blaž Erjavšek, Gašper Sajovic so zboleli. Pred časom smo se pogovarjali, da bi jih poslali v zapor, ali na družbeno koristno delo.
Kot vidite ne bo nič iz tega, saj so fantički zelo slabega zdravja. Bolj pometno bi bilo da bi denar, ki gre za te obravnave šel v zavetišče.
Default avatar


Lp, Yo
-----
Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Moderatorji