Med.Over.Net

Starševstvo in vzgoja

novoletni okraski

Default avatar

Tina

Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo ve, kje na internetu bi se dalo kaj izvedeti o idejah za izdelavo novoletnih okraskov. Mogoče obstaja kje kakšna dobra revija ali knjiga v te namene?

Hvala vsem za odgovore in lep večer še naprej!

Tina
Default avatar

mateja

zdaj se v trafikah že dobijo božično-novoletne revije. Pojdi v tako trafiko, kjer jih lahko prelistaš. Vsako leto kupi kakšno, pa se ti bo sčasoma nabralo preveč. V ponedeljek izide tudi Janina priloga Božič (meni se dopade) ali pa revija Unikat in Atelje (vendar sta precej dragi), pa tudi v otorških (pionirskih) knjižnicah boš kaj dobila. Na internetu je tega malo morje. Trenutno naslovov nimam. Pomagaj si s tem, da vpišeš christmas decoration ali pa samo christmas v AltaVista iskalniku. Potem pa ti ta ponudi različne teme. Prepičana sem, da boš našla veliko uporabnega.
Default avatar

poka

Poglej v knjižnjici, pri nas imajo obe reviji Unikat ter Atalje na razpolago in si jih lahko tam pogledaš, ter stran ki te zanima skupiraš.
Pa veliko užitkov. Pojdi tudi v kakšno trgovino s temi izdelki ( če si iz Ljubljane, je na Čopovi, pa Levček v BTCju) kjer imajo delno že pripravljene izdelke, nato pa jih ti naarediš sam do konca ( npr. kupiš lahko prozorno bunkico, ki jo sam pobarvaš ali pa kupiš bunkice iz stiroporja, pa jih oblečež z blagom, volno... ) imajo tudi kalupe ki jih lahko napolniš z maso, posušiš in nato pobarvaš..... in še in še...
Default avatar

Vega

poskusiš lahko tudi s slanim testom (recept se zlahka najde na internetu) in iz njega izdelaš dobesedno karkoli (z modelčki za piškote ali tako kot se oblikuje plastelin). Posušene zadevice se da pobarvat, polakirat, lepe pa so tudi sicer, sploh, če jih izdelajo otroške ročice.

LP
Default avatar

Natasha

Jaz sem perd parimi leti iz bombažnega kvačkanca skvačkala razne zvezdice, krogce, kvadratke, malo pokombinirala z zlatimi nitkami, vse skupaj poštirkala in obesila na jelko.

Ne vprašaj, kako je izgledalo ...

Nataša