Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

Za naše navihance je potrebno biti iznajdljiv, domiseln, ustvarjalen, igriv, vesel, nasmejan, iskren, vztrajen, včasih zaskrbljen ... Preberite izkušnje in zaupajte svoje.

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

Čisto navadne bele majčke

Default avatar

Mišonka

A morda kdo ve, kje bi lahko v tem letnem času, nenaklonjenem majicam s kratkimi rokavi, kupila najbolj navadne bele otroške majčke s kratkimi rokavi, seveda čim ceneje? Rada bi jih sama pobarvala oz. porisala/poslikala (za novoletna darila otrokom različnih starosti - samo kot pozornost), pa jih nikjer ne najdem. Pač ni sezona, ampak morda jih pa kje le imajo ... Hvala, Mišonka
Default avatar

*A*

Tudi ko je sezona se jih izredno težko dobi...Že več let delam to, kar boš ti, pa imam vedno znova probleme...
Lahko ti svetujem le pot pod noge v trgovine z otroškimi oblačili...Ali pa v kakšni trgovini povprašaj po dobavitelju, mogoče boš še kaj dobila..
Lp
Default avatar

EvaK

Kupila sem jih v Leclercu, sicer že pred kakšnim mesecem. Bile so pri spodnjem perilu pakirano po dve skupaj, cena pa za par, se mi zdi, okoli 1400 SIT. Kvaliteta je odlična. Francoski proizvajalec. Upam, da jih imajo še. Imeli so bele in temno modre.

LP
EvaK
Default avatar

a.

Bele navadne majice sem videla v Family shopu na Jesenicah. Sicer so uvrščene pod spodnje perilo, a imajo kratke rokave. Bile se precej poceni, kakšna pa je sicer kvaliteta v teh trgovinah pa žal ne vem.
LP A.
Default avatar

AndrejaS

Mislim, da ima podjetje Euroton Fruit-ove majčke s kratkimi rokavi, bele in barvaste. Če se prav spomnim, so imeli nekje v BTC-ju neko skladišče, kjer se je dalo to robo dobiti po prav zmerni ceni. Velikosti pa mislim, da imajo šele od 104 naprej.
A.
Default avatar

Mišonka

Hvala, hvala, hvala! O uspehu (menda ga bo kaj!) bom še poročala. Sicer so mi pa v neki otroški trgovinici Murglah ponujali, da mi jih sešijejo, ker imajo lastno proizvodnjo. Sem se že hotela zmeniti, ko mi je mati modrosti (previdnost) prišepnila, naj vprašam za ceno. "Tam okrog 2000 tolarjev," kot je rekla prodajalka, je sicer morda premosorazmerno s kakovostjo (čeprav nimam pojma, a so res kvalitetne), ampak jaz jih potrebujem devet ... 18000 za pozornost? Naa, bo kar še treba iskati. Zato hvala za namige. LP, Mišonka