Med.Over.Net

Starši in otroci

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

kjev LJ praznovati otroški rojstni dan?

Default avatar

Vega

Hčerka ima naslednji mesec 6. rojstni dan, ki bi ga - jasno - radi primerno proslavili. Po nekaj izkušnjah doma smo se odločili za "ta glavno" zabavo drugje. Povabljenih bo kakih 15 otrok, starši naj bi jih v glavnem le pripeljali in na koncu prišli ponje. Vem sicer za McDonalds, pa pa Športsiti v BTC, a me nobena od teh variant ne navdušuje najbolj. V resnejših lokalih (npr. Jurman) pa seveda niso najbolj navdušeni nad tem, da bi gostili tako druščino, saj to ni najbolj donosno. Ima kdo kakšno izkušnjo, idejo, nasvet?

Pa brez zamere, če ste o tem že kaj pisali in sem morda spregledala. Hvala in lep pozdrav!
Default avatar

brina

Kolegica je imela praznovanje v Galeriji Grad (slaščičarna) v Rožni dolini. Bili so zelo zadovoljni z animacijo, bilo je pa kar precej drago.

Lep dan, brina
Default avatar

maja

lep pozdrav.

Tudi mene zanima kje bi praznovali roj dan, vendar so otroci mlajši (15 mesecev do 2 let). Mc donalds ne pride v poštev saj nihče od otrok še ne je te hrane.
Hvala za odogovore.
Default avatar

Nata6a

nekaj casa nazaj smo o tem ze pisale, uporabite iskalnik, super se je izkazal bivsi squashland oz. Sportsiti nasproti Emporiuma v Btc.
Za vse starosti mulckov, tudi enoletnih.
lp
n
Default avatar

T.K.

Mi smo praznovali v živalskem vrtu.
1.5 ure traja voden ogled-zelo zanimivo,če se odločite za popoldansko uro lahko slavljenec hrani morskega leva,potem greste v sobo-bivša trgovina- oni naročijo pizzo, lahko tudi torto-mi smo jo in je bila zelo dobra- in to rajanje lahko traja kolikor želiš.Nekateri starši so ob dogovorjeni uri počakali zunaj ,nekaj jih je p tudi prišlo not.
Otroci so bili navdušeni in ni bilo nobenega divjanje in norenja,ker jim je bilo zelo zanimivo.

lp
Default avatar

mojca

Mi hodimo na telovadbo v Šiški, Šport plus in tam imajo tudi preznovanje rojstnih dni. Voditeljica poskrbi za animacijo, za ostalo pa seveda starši (pizza, torta,...)
Default avatar

Lala

Mi smo rojstni dan praznovali na Škofljici v društvu Slak. hiša v kateri se čez teden dogaja vrsta delavnic je čez vikende namenjena praznovanju rojstnih dnevov otrok. Mi smo se imeli prav super, saj je zunaj igrišče, torej veliko prostora za razno razne družabne igre. Na razpolago je žar, kjer se lahko ob lepšem vremenu tudi kaj zapeče. v primeru poslabšanja vremena se lahko umaknete v kuhinjo in prostore, kjer se čez teden dogajajo delavnice. V prostoru, kjer je prostor za plesne delavnice je tudi cd, -lahko prinesete svoje cd-jke in naredite res pravi žur. Seveda je to primerno takrat, kadar so tudi starši za akcijo - nekdo pač mora imeti ideje in rojstni dan je lahko res super.


Tole pa je link, kjer ima društvo Slak svojo spletno stran:

lala
Default avatar

Čokoladka

V City -ju v LJubljani je poleg otroškega igrišča slastičarna, kjer organizirajo RD zabave za otroke.
Default avatar

Vega

Odlična ideja tole z živalskim vrtom! Ali je izvedljiva tudi v decembru? In cena? Huda?
Default avatar

Vega

Po zaslugi tega foruma sem dobila dve krasni informaciji - živalski vrt in Hiša otrok in umetnosti. Dilemo pa bo nazadnje rešila hčerka! Hvala, srečno in lep pozdrav vsem!
Default avatar

T.K.

Za živalski vrt pojdi na njihovo spletno stran, vse (veliko )piše. Cena je malo huda, ampak za zadovoljstvo otrok tudi malo zobe stisneš.
lp in lepo praznovanje.
Tina

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic