Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.

Mito

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Mario dr. Feelgood

Mario Feelgood

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes Zveze Slovenije. S svojo unikatno filozofijo Feelgood ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet« in utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa ter uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil vam svetuje na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa.

Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Miloš Milošević

letvenik - 2. del

Default avatar

renata*

Pred časom sem vas spraševala o letveniku. No, zdaj vam lahko povem par informacij, če si ga bo morda kdo omislil za domačo rabo. V Elanu so popolnoma nefleksibilni, cena odvisna od modela. Npr. tak, ki ima zg. letvici pomaknjeni malo navzven, dimenzije 230x68 je 28.800 + DDV 20%. Jaz sem želela takega, a širine 90 cm (na 68 cm širine se komaj stlačim vmes, ne), pa so rekli, da ni možno, saj imajo s tako širino le tiste, kjer so vse letvice v enaki liniji. OK, pa nič, saj ni samo Elan na tem svetu, ne. Na netu sem našla še privat firmo Potočnik, kjer se popolnoma prilagodijo željam kupca, zg. letvici zamaknjeni navzven, dimenzija 230x90, cena cca 22.000, dostava in montaža brez problema. Evo, tako se dela. Takoj sem naročila.

lp r.*
Default avatar

cebmaja

Mi smo kupili letvenik v spletni trgovini : http://sportbaby.si/sportni-koticek
Super zadovoljni. Na voljo imajo kar nekaj različnih modelov, kar je pa najboljše nekateri modeli imajo dodatke katere lahko tudi otroci uporabljajo - (vrv, gugalnica, mornarska lestev,....)
Tako, da je ribstol v uporabi za celo družino, saj je primeren tako za otroke in odrasle - saj je max obremenitev 130kg.
Same pohvale podjetju.

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević