Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Prodajam Fiat Punto Sporting 1.2 16 V

Default avatar
Vem, da ni to pravi forum za ta oglas, pa vseeno bom poskusila...saj je tukaj veliko mladih ljudi, ki se morda zanimajo za moj avto.

Prodajam Fiat Punto Sporting 1.2 16 V, letnik 2000, prevoženih 42.000 km, sive metalne barve. Poleg bogate serijske opreme (športni nastavljivi sedeži in volan, meglenke, City način vožnje, 4 airbagi in ne vem kaj še vse) ima spojler in ogledala v sivi barvi. Je v odličnem stanju. Je garažiran, sem 1. lastnica. Ker z leti zgublja na vrednosti ga bi radi prodali, čeprav nam je žal, ker je avto zares super in potegne kot šus. Primeren je predvsem za mlade ljudi, ali pa za mlade po duši. :) Cena je 1.800.000, ampak se da dogovorit za znižanje cene. Pišite mi na e-mail naslov in vas bomo kontaktirali. Lep dan vsem!
Default avatar
Draga Punto!
Po mojem boš tukaj prej prodala kolo :))

No, cena pa je pretirana, draga moja. Moje skromno mnenje.


Lep dan.
Default avatar
hehe za taksen denar je taistega leta mama kupila clio techno (l.e. serija) 1.2 16V, s tocno taksno opremo plus lita platisca in se kaj bi se naslo..veliko srece s prodajo
Default avatar
Eh draga moja, vsak dela kar hoče. Če bi ga dali na Renault bi dobili 1.650.000 sit, kar spet ni malo....he he....ampak če lahko dobimo več. Njoka!
Default avatar
Ma Clio fa schifffooo.....vsaj meni...je kot en klobuček. :) Ma kaj me briga.....važno, da imam jaz lep avtek. :P
Default avatar
skoraj stavim ledvico, da avto po eurotaxu ni vreden niti toliko
Default avatar
oblika je subjektivna rec. bistvo je ocem skrito pravi Mali princ...renojeva masina pa vzor mlincku pod fiatovo haubo;-)
Default avatar
Ma mi smo imeli že Cliota in Megana od Renaulta in so nam delali same probleme. Moj avto pa je vreden toliko. Tudi dali bi toliko denarja kot sem napisala, na trgu pa so rekli, da bi lahko dobili tudi 200.000 sit več. Dokler avta ne vidiš, bodi raje tiho, mali!! :) Zdaj sem naročila Audija in me zanima če ima tudi Audi mlinček. .....he he he....
Default avatar
Za takšen denar sem kupil alfa romeo 1.9 JTD isti letnik, pa še 4 dodatne zimske gume na platiščih z original alfinimi pokrovi!
Tudi forum o zdravi prehrani ti ne bo pomagal, da prodaš avtom po taki ceni!
Default avatar
He he, če verjamete ali ne imamo že 5 kupcev...evo vam. In tukaj se vse konča. :)
Default avatar
In domišljija, sanjski svetovi....a mogoče tukaj še strašijo duhovi? Ne, to so tist škratje, kajne Staša ;))
Default avatar
Ma pilek, lani ko sem iskal sportinga ga nisem nikjer našel, sedaj pa ga tle prodajaš. Zakaj pa ga prodajaš? Men se zdi res cool avto!
Default avatar
Moj kolega je zaniteresiran, a ti lohk piše?
Default avatar
Če imaš že pet kupcev, kaj ga pa pol tle gor ponujaš????????? Od vseh čudnih preparatov za hujšanje in soli za zdravo življenje, smo prišli že do prodaje avtov???? Ma kaj je forum postal Salomonov oglasnik?. Samo še kakšna vroča bejba oz. vroč frajer naj se ponudi pa bo!
He, he, he....
P:S: A kdo kupi ful dobro rumeno Ibizo???? :-)))))))
Default avatar
Ej, kir letnik pa je Ibiza? A bi se jo dalo zamenjat za človeka? Jaz tebi enega dobrega žrebca, ki te bo ......., meni pa avto? :)
Default avatar
Veš kaj? Avto bom obdržala. Žrebca pa že tako ali tako imam. Hotela sem le povedati, da je ta forum namenjen za druge reči in ne prodajo.
Pa-Pa
Default avatar
No, pol pa kr pejt jahat! In ne vleči ljudi za nos. Je pa res, da nekateri ljudje iščejo dlako v jajcu in so zagrenjeni. Madonca, kam je prišel ta svet.
Default avatar
pa ti si ja nor...če že novega puntota dobiš za manjši dnar ko ti tu gor to prodajaš...daj nea mej fint no...nehaj PIT.
Default avatar
Ja, kar pejdi kupit novega Fiat puntota sportinga. Zanj smo mi dali 2.600.000. Je pa verjetno res, da se da kupit nov model puntota, tistega, ki je treba na roke porivat. :)) Heeeeeee heeeeee heeeeeee

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević