Med.Over.Net

Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja, dobrega počutja in osebnega telesnega zadovoljstva. Forum za vse, ki se radi razgibavate, sproščate, ukvarjate s športom in imate kakšen konjiček.

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.

Mito

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Mario dr. Feelgood

Mario Feelgood

Mario Sambolec je specializiran strokovnjak za prehrano in predavatelj Fitnes Zveze Slovenije. S svojo unikatno filozofijo Feelgood ruši stereotip klasičnega pristopa »fitnesa in diet« in utira nove smernice zdravemu odnosu do lastnega telesa ter uči o pomenu primerne vadbe ter prehrane za posameznika in njegov specifičen cilj. Kot trener za osnovno/specifično pripravo in svetovalec za športno prehrano ter uporabo prehranskih dopolnil vam svetuje na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa.

Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Miloš Milošević

Prodajam Fiat Punto Sporting 1.2 16 V

Default avatar

Punto

Vem, da ni to pravi forum za ta oglas, pa vseeno bom poskusila...saj je tukaj veliko mladih ljudi, ki se morda zanimajo za moj avto.

Prodajam Fiat Punto Sporting 1.2 16 V, letnik 2000, prevoženih 42.000 km, sive metalne barve. Poleg bogate serijske opreme (športni nastavljivi sedeži in volan, meglenke, City način vožnje, 4 airbagi in ne vem kaj še vse) ima spojler in ogledala v sivi barvi. Je v odličnem stanju. Je garažiran, sem 1. lastnica. Ker z leti zgublja na vrednosti ga bi radi prodali, čeprav nam je žal, ker je avto zares super in potegne kot šus. Primeren je predvsem za mlade ljudi, ali pa za mlade po duši. :) Cena je 1.800.000, ampak se da dogovorit za znižanje cene. Pišite mi na e-mail naslov in vas bomo kontaktirali. Lep dan vsem!
Default avatar

TamaraMr

Draga Punto!
Po mojem boš tukaj prej prodala kolo :))

No, cena pa je pretirana, draga moja. Moje skromno mnenje.


Lep dan.
Default avatar

Guinness

hehe za taksen denar je taistega leta mama kupila clio techno (l.e. serija) 1.2 16V, s tocno taksno opremo plus lita platisca in se kaj bi se naslo..veliko srece s prodajo
Default avatar

Punto

Eh draga moja, vsak dela kar hoče. Če bi ga dali na Renault bi dobili 1.650.000 sit, kar spet ni malo....he he....ampak če lahko dobimo več. Njoka!
Default avatar

Punto

Ma Clio fa schifffooo.....vsaj meni...je kot en klobuček. :) Ma kaj me briga.....važno, da imam jaz lep avtek. :P
Default avatar

Guinness

skoraj stavim ledvico, da avto po eurotaxu ni vreden niti toliko
Default avatar

Guinness

oblika je subjektivna rec. bistvo je ocem skrito pravi Mali princ...renojeva masina pa vzor mlincku pod fiatovo haubo;-)
Default avatar

Punto

Ma mi smo imeli že Cliota in Megana od Renaulta in so nam delali same probleme. Moj avto pa je vreden toliko. Tudi dali bi toliko denarja kot sem napisala, na trgu pa so rekli, da bi lahko dobili tudi 200.000 sit več. Dokler avta ne vidiš, bodi raje tiho, mali!! :) Zdaj sem naročila Audija in me zanima če ima tudi Audi mlinček. .....he he he....
Default avatar

grizli

Za takšen denar sem kupil alfa romeo 1.9 JTD isti letnik, pa še 4 dodatne zimske gume na platiščih z original alfinimi pokrovi!
Tudi forum o zdravi prehrani ti ne bo pomagal, da prodaš avtom po taki ceni!
Default avatar

Punto

He he, če verjamete ali ne imamo že 5 kupcev...evo vam. In tukaj se vse konča. :)
Default avatar

TamaraMr

In domišljija, sanjski svetovi....a mogoče tukaj še strašijo duhovi? Ne, to so tist škratje, kajne Staša ;))
Default avatar

GameBoy

Ma pilek, lani ko sem iskal sportinga ga nisem nikjer našel, sedaj pa ga tle prodajaš. Zakaj pa ga prodajaš? Men se zdi res cool avto!
Default avatar

GameBoy

Moj kolega je zaniteresiran, a ti lohk piše?
Default avatar

buba

Če imaš že pet kupcev, kaj ga pa pol tle gor ponujaš????????? Od vseh čudnih preparatov za hujšanje in soli za zdravo življenje, smo prišli že do prodaje avtov???? Ma kaj je forum postal Salomonov oglasnik?. Samo še kakšna vroča bejba oz. vroč frajer naj se ponudi pa bo!
He, he, he....
P:S: A kdo kupi ful dobro rumeno Ibizo???? :-)))))))
Default avatar

GameBoy

Ej, kir letnik pa je Ibiza? A bi se jo dalo zamenjat za človeka? Jaz tebi enega dobrega žrebca, ki te bo ......., meni pa avto? :)
Default avatar

buba

Veš kaj? Avto bom obdržala. Žrebca pa že tako ali tako imam. Hotela sem le povedati, da je ta forum namenjen za druge reči in ne prodajo.
Pa-Pa
Default avatar

GameBoy

No, pol pa kr pejt jahat! In ne vleči ljudi za nos. Je pa res, da nekateri ljudje iščejo dlako v jajcu in so zagrenjeni. Madonca, kam je prišel ta svet.
Default avatar

weider

pa ti si ja nor...če že novega puntota dobiš za manjši dnar ko ti tu gor to prodajaš...daj nea mej fint no...nehaj PIT.
Default avatar

Punto

Ja, kar pejdi kupit novega Fiat puntota sportinga. Zanj smo mi dali 2.600.000. Je pa verjetno res, da se da kupit nov model puntota, tistega, ki je treba na roke porivat. :)) Heeeeeee heeeeee heeeeeee

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević