Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

popust za kalipso

Default avatar
Kje vi dobite te popuste? Drugo leto bom v Lj, glede na to da sem študentka, bi mi prav prišlo... A lahko kdo kaj zrihta?
Default avatar
xtrm ... po firmah so ene bejbe prodajale ZLOZENKO, kjer mas notr kuponcke za popuste. Za zlozenko plačaš 5.000 SIT. Popustov oz kuponckov je not velik za razne zadeve (vse za Kalipso: popust za 1x obisk fitnesa enih 5 kuponov, popust za aerobiko, tud vec kuponov za enkratne obiske, pa neki za mesecne, pa tud 1 kuponcek za letno karto, kuponi za popust pri frizerju, kozmeticarki, za kavo .. vedno je 50% off)
vendar pa potecejo ti kuponi 31.8. 2003.
Ti pa sporocim, katera firma to prodaja (mam zlozenko v ruzaku v avtu)

LP
Nyah
Default avatar
A misliš, da bodo kakšne te zloženke še od 31.8.2003 do 2004 meli tud :)) ?
Default avatar
Za Kalipso se splaca malo pogledati. Junija so imeli en fin popust. Ce se prav spomnim, sem za pol leta jutranjega fitnessa placala cca 21 jurjev (ali tam nekje). Drugace je pa mesecna jutranja 5k.
Default avatar
xtrm ... pojma nimam. Sicer bi ti z veseljem odstopila kak kuponcek, pa sem jih za fitnes pridno vse ponucala, danes vnovcim se zadnjega (za letno karto) ... imam pa se vse za kozmeticni salon, pa bife :-))) tko da, do konca avgusta se lahko lispam in hodim na exoticne koktajle za pol cene, hehehe

Vsen upam, da se vidmo v Kalipsu slej ko prej

Dober trening

Nyah

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević