Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

F1 VN San Marina - Imola...

Default avatar
...nesrečen kraj za vse prave ljubitelje najdražjega športa na svetu, ki pa še vedno ne omogoča preživeje vsem, ki so kakorkoli povezani z njim. Žal. Mineva skoraj natanko 9 let (1. maj 1994), od tragične nesreče, ki se ne bi smela zgoditi.
Še enkrat pozdravljam vse njegove navijače, za katere verjamem, da to dirko spremljajo s spominom na Ayrtona Senno.

Kakorkoli že, vabim vas, da napoveste vrstni red letošnje dirke.

Sam sem gledal kvalifikacije (zelo zanimive) in rdeči so prvič letos malo bolje pokazali svojo moč, vendar če špekuliram z jutrišnjo psihično obremenitvijo bratov Schumacher zaradi mame, bi napovedal sledeči vrstni red:

1. Rubens Barrichello
2. Kimi Raikkoenen
3. Juan Pablo Montoya

Upam, da se mi še kdo pridruži, saj je nagrada zelo mikavna, he he.
Default avatar
...uf... -dragi pjček-, to si pa tako lepo napisal, da sem se skoraj zjokala.. ja tudi jaz se pridružujem tebi v napovedi današnje dirke. Glede nato, da ta velik šumi , tudi kadar je s kom kaj res hudo narobe ( Imola 94 ) , kar pelje in tudi zmaga, bi napovedala takole :

1 Michael Schumacher
2. David Coulhartd
3. Juan Pablo Montoya


Včeraj mi je bil pa trening prvič všeč, daj se do sedaj nisem mogla navadit na nov način ... navijala bom pa za renaulte, čeprav jim ne dam preveč možnosti za dobro uvrstitev..., za Davida pa mislim, da bo ponovno tam iza "čoška" prav modro prišel naprej, če le ne bo naredil neumnosti kot zadnjič..., sicer pa ,saj je mislil dobro...

Naj se še kdo pridruži v napovedi...vsem skupaj lepo nedeljo, ne se preveč nažret in navijajte vsak za svoje... zvečer , če bo le možnost, pa malo komentarja....
Default avatar
Pozdravljena!

Ne pišem velikokrat,preberem pa vedno vse.Tudi sama sem ljubiteljica F1,vendar ne rdečih,zato moje mnenje ne bo vsem všeč.ne vem,če že vesta,da je mama bratovSchumacher umrla,pa bosta vseeno na štartu.Ja žalovanje pa tako.Mislim,če bi imela slabši štartni položaj,in,če dirka ne bi bila v Imoli,jih na štartu ne bi bilo.Tako pa vesta,da so drugi dirkači veliko bolj obzirni,in ju bodo pustili zmagat.

Drugače,pa bi napovedala takole:
Kimi Raikkonen
David Coulthard
Juan Pablo Montoya

Lepe praznike še naprej,Mrjana
Default avatar
1. Montoya
2. M. Šumi
3. R. Šumi ali Raikkoenen


Barriccello bo verjetno naredil kakšno neumnost (po mojem občutku).

Kulti sploh ni naredil neumnosti na prejšnji dirki, le "tankat" je šel. Saj ni mogel vedeti, da se bo izteklo, tako kot se je.

Rok
Default avatar
Vem. V krutem športu, kjer prevladuje le denar, očitno ni prostora nita za žalovanje.
Default avatar
Za vse ljubitelje motociklizma, je prišla danes še ena žalostna novica, saj je hudim poškodbam podlegel svetovni prvak iz leta 2001 v razredu 250ccm. Kato je bil eden najbolj simpatičnih japoncev tem športu in vedno pripravljen na pogovore z novinarji, kar je prej redkost kot pravilo.
Default avatar
No, pa sva zadela vsak enga. Drugače pa čestitke, za pravilno napoved zmagovalca. Kdaj častiš, he he he?

Komentar prenosa reklam na POPtv z vmesnimi prekinitvami z odlomki formule pa zvečer.
Default avatar
...bom častla, bom... samo najprej moram na tem lubem svet mal cajta najti... vsaj za debato... hvala bogu, da grem jutri v službo, tam mi ni treba tolk delat....vedno lahko gor skočim..

..drugač pa ..kakršen je , pač je...dirkači so sploh posebno pleme... enega imam zelo blizu, ga prav nič ne cenim...


-dp- ...sem pa sinoči na Zagrebu gledala en prav luštkan film, Meg Ryan in Tom Hanks sta si malo dopisovala...za zamislit se je... takole dopisovanje lahko postane nevarno...

lep večer še naprej , če ste slučajno gor...
Default avatar
...ja, tudi meni je bil Kato zelo simpatičen..ampak usoda ne izbira...glede na sliko iz Tv ( ko je ležal na tleh ), sem ga pa osebno že tist moment pokopala...mislim, da je zanj in za tiste okoli njega glede na poškodbe najbolje....
Default avatar
Imate pošto. Najberž tega. Sicer pa je film nastal zaradi velikega uspeha Nespečneža iz Sjetla.
Ja, dopisovanje je lahko nevarno, če se dopisuje po mailih, ker lahko fašeš virozo, he he.
Default avatar
...ha,ha virozo, ja ...temu smo včas na kmetih drugač rekl...
Default avatar
...mislim virozo na računalniku.

Pa dobr, zdaj pa ti men povej, zakaj stalno nekaj o kmetih?! Mogoče sem pa po tvojem tudi sam iz kmetov, mam štalo doma.
Default avatar
Rdeči so zakon
LP
Default avatar
..to pa ne vem, če si ti iz kmetov... glede na tvoje izrazne sposobnosti dvomim... štalo imaš ?? ..kaj imaš pa notri ??
Osebno nimam čisto nič proti kmetom..tistim tapravim, ki so podnevi voli, ponoči pa biki...uf, sem pa zdele se nekaj spomnila, bom pa za širše mnenje prosila... pejt na malco...
Default avatar
Nisem bil na malici ampak na pranju možganov.

V štali imam pa samo svinjarijo, ki ostaja pri gradnji hiše.
Default avatar
...mal ti jih operejo, pol pa seka.... kako daleč si pa z gradnjo ?..ne vtikam nosu v vsako stvar, to me pa zanima, ker smo tudi mi gradbinci... sicer že vseljeni, ampak še vedno zelo " noter "
Default avatar
Precej daleč, sicer še nepreseljeni, ampak letos pa bo, pa če crknem, ker sem že sit tega. Če ni skrivnost, iz katerega konca pa si. Jaz sem iz okolice ljubljane, bolj natančno južnjak, he he.

Zdaj pa grem domov, ker mam polhen kufer šihta. Jutri pa žur in me nobena stvar ne sprav iz tira, he he, čeprav malo verjetno. Ampak pil ga pa spet ne bom. Bolj švoh praznovanje, a ne?!
Default avatar
...voščim ti lahko ? ..praviš , da si južnjak ??? iz južnega konca Ljubljane.. ? potem sem jaz čisti " domobranček " ...še malo naprej od tebe...glih tolk, da čist popizdim, ker kadar grem na avtocesto, jo moram plačat....

ha,ha, jutri me spomni, da ga en ali dva kozarčka butnem zate, ha ha... nam ne škodi, saj imamo zdaj že ena nula u luft
Default avatar
Ej, jutri ga kar butni, samo da ne boš zaradi mene dvojno vidila, he he. Pa še med službo, c c c c. Jaz ga že dolgo ne "butam" več, ha ha ha. Si bom pa Slake zavrtel, pa bo skoraj isto, saj dolenčki smo tako čist odbiti, če jih poslušamo.

Hm, potem sa pa hudičevo dostikrat peljem mimo tebe, saj sem skoraj večkrat v dolenjski prestolnici, kot doma. Kar se pa cestnine tiče, pa se ne sekiraj, saj bodo cestninsko postajo prestavili bolj proti ljubljani, da se ne boste švercali mimo cestnine skozi ivančno gorico, he he he.

ZDAJ PA FUZBAL. In jutri bo Colina na TV. Glej da ga ne boš kaj srala in spet razmišljala neumnosti o njegovih ušesih, he he.
Default avatar
...vse najboljše ti želim... naj se ti izpolni vsaj ena želja, pa tudi če je še tako majhna...
...sem ga pa že snoč butnla na tvoj zdravje...pa še danes imam uržeh..ha ha

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic