Forum.Over.Net

Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

Osebni trener

Default avatar

miki

Ženske, zanima me ali si bi najele osebnega trenerja, pod kakšnimi pogoji in za kakšno ceno (realno)? Razpišite se...

LP, miki
Default avatar

Sandra S.

Kaj pa ta osebni trener ponuja?

:>

pozdravček
Default avatar

Angel

Dan Miki! Sem to že enkrat probala... Decembra sem se vpisala na fitnes, pa so mi kar enega "trenerja" določili. Razkaže mi "aparature" in princip delovanja. Vse lepo in prav. Misičjak, da te kap. Po naravi se ne maram mučit, pa sem bila tam samo dvakrat. Me je malo minilo. Prvič zato, ker se je tam večina moškega sveta samo razkazovala, drugič pa zato, ker je bilo žensk bolj malo. Na kolesu je ena brala revijo in gonila v iber nulo... Me je motilo, da ni bil moj namen priti v fitnes in se razkazovati, tako kot nekateri, ne jem nobenih njihovih zvarkov, mišič pa tudi ne bom nikoli imela takih kot oni...v bistvu sem samo drago plačala, potem pa odnehala...sedaj počasi kurim tiste ure v bazenu, ki je pod fitnesom in v solariju. Pa še nekaj. Vpisala sem zraven še hči, ko je videla sceno mišičjakov, ki so se resnično samo razkazovali, je minilo še njo. Sedaj hodi na taj-bo, uživa na moč in samo opazuje postavne mačote...in se smeje...lepo jih je videti, priznam... Meni pa še do smeha ni več...Ma ja, mogoče bi rabila maserja, tega pa pri nas ni...
Napiši no, si ti mogoče kakšne vrste trener? Obladaš to sceno? Zanima me no...
LP
Angel*
Default avatar

miki

Angel v kratkem bom nardil izpit za osebnega trenerja, saj gre brez tega potrdila vse težje. Lahko bi sicer učil ampak če folk ne zaupa pol ni fore. Kaj, a bi rabla kako lekcijo :)))))))))?

LP, miki
Default avatar

Angel

Dan Miki! Lepo, da boš naredil izpit. Me veseli, na moč. Lekcijo ravno ne rabim, sam napisala, da ne. Maserja pa. Ne vem, kaj si boš sedaj mislil, ker je tudi masaž več vrst... Mislim na tako klasično masažo, brez pregreh....:))
Napiši, imaš to tudi kot predmet pri izpitu? Boš?
lp
Angel*
Default avatar

svetnik

Zakaj se nebi razkazovala, da komu zapreš usta in vzameš sapo ?
Saj imaš kaj pokazati !
Default avatar

Angel

Dan Svetnik! :)) Ma, kaj pa vem...nisem tak tip ženske...v resnici sem bolj sramežljive sorte...res, no! Ampak tistim mišičjakom ne morem niti slučajno delat konkurence. Ti povem, da sem omedlevala ob pogledu na take mišice...njim je seveda to ful pasalo, sama sem se pa počutila kot ena tepka. Pa saj so čutili, da mi je nerodno. Sedaj me kot zakleto lahko opazujejo v bazenu, je fitnes eno nadstropje više, vmes pa steklo... Se počutim kot ribica v akvariju...
Lep dan Svetnik! Lepo, da spet pišeš! Se beremo!
Angel*
Default avatar

svetnik

Ti sramežljiva ?!
Prej si me zdiš samozavestna, kar si gotovo kazala navzven.
Zato pa pasejo oči ! majo pač dober okus.
Default avatar

Angel

Ma, nehi no...Sem pa zelo odkrita, veš...stvari mi ni nerodno priznati. Sramežljiva pa sem, ker včasih zardevam, čeprav se ničesar ne sramujem...prikrivati pa ne znam, niti svoje sramežljivosti pa niti tega, kar me veseli...Takrat v fitnesu mi je pa bilo pošteno vrooočeeee...pa katera ne bi omedlevala v družbi mišičjakov? Pol naj pa še kej delam...kolo sem poganjala kot nora...
lp
Angel*
Default avatar

svetnik

Ja, ja rdečice se pa res ne da kontrolirati.
Da nisi ble preveč oblečena, k ti je blo tko vroče ?
Kako je blo šele drugim ?!
Default avatar

Angel

Drugim ni bilo nič vroče...so vajeni razkazovanja. Boga jaz. Nisem bila preveč oblečena, saj potem bi ne mogla gont kolesa...sedaj na bazenu me pa vedno zebe. Je tista H2O premrzla...pa nič pohujšljivih misli nimam. Ej, ej, Svetnik, kaj bo pa Miki reku...zašla sva iz teme...ful!!!
LP
Angel*
Default avatar

Hana

A ne boš šla nič na morje? Zadnjič sem čitala ene stare poste, kjer si opisovala galebe, pa burjo...in me je kar zagrabilo, da bi šla na morje.
Default avatar

Angel

Dan Hana! Seveda bom šla...čakam poletje veš. Pa tam na Bali tudi definitivno grem...A greš zraven? Napiši, no, lepo prosim!
lp
Angel*
Default avatar

Hana

Hja, na Bali bi že šla, samo ne vem kako bo moja familija to preživela. Bom pa šla na morje in to točno čez en teden. Pa vseeno, hvala za povabilo.
Default avatar

svetnik

kA PA ME BRIGA, KA BO REKU !
kam sva pa zašla ?
Zakva pa nimaš misli ?
Ti posodim potapljaško obleko, če je voda premrzla ?
Default avatar

Angel

Res? Kako lepo. Kam pa greš, če ni skrivnost? Nazadnje sem bila v Opatiji. Ma z malo domišlije je bilo kot v Monaku...pa še zaljubljena sem bila...potem veš, kako to je...Prelepo. Napiši kam greš? Saj imam jaz tudi femily...jo pa vzameva sabo, kaj praviš? Vsaj mladiče...une zaklade pa pustiva doma... Letalske vozovnice do tja so sedaj najbolj poceni.
lp
Angel*
Default avatar

Angel

Ajsi Svetni! Zakaj si se pa zjezil...? A si potaplač? Obleke načeloma ne rabim, mogoče kdaj na morju...A bova pisala tukaj gori, ali na klepetu. Sedaj mi ni nč jasn!
lp
Angel*
Default avatar

Hana

Ti si dobra, ja, še za dva dni dopusta se komaj zagrebem v službi, mojo šeflo bi najbrž kap, da ji rečem, da grem za en mesec na Bali. Bom pustila to za penzijo. Grem na Krk, v eno od boga pozabljeno vas, no ne ravno tako, je pa res, da je tam čudovit mir in te zjutraj še zmeraj zbudi petelin. Predvsem pa sedaj tam ni turistov in cveti rožmarin. Miki oprosti, ampak saj tudi hoja ob obali je neke sorte trening.
Default avatar

svetnik

Sej se nisem zjezou.
Če si rekla, da je mrzla voda, bi ti obleka pršla prav.

Ke je pa klepet ?

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic