Rekreacija, oblikovanje telesa in zdrava prehrana

Odgovarjajo: Mito Šinkovec, prof. športne vzg. • Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano • Mario dr. FeelgoodMiloš Milošević, dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije

Športna oprema

Default avatar
Pozdrav vsem ljubiteljem športa. Sam sem, dober rekreativec in slab tekmovalec-ha,ha.
Moje vprašanje: Ker sem finančno omejen, me zanima, kje nabavljate športno opremo po ugodnih cenah( kolesarske in tekaške drese, športne napitke, športno literaturo...). Želim obnoviti športno opremo in bom vesel vsake informacije. Oprema, bi naj bila solidne kvalitete. Naslednje leto se namreč nameravam udeležiti vseh triatlonov v Sloveniji. Finance pa večni problem...no saj poznate to.
Roki
P.S. Sem iz Mb
Default avatar
Kaj pa če bi se včlanil v kakšen klub, recimo Triatlon klub Maribor. Mogoče bi potem pri njih dobil kakšne bolj poceni drese, hrano, pa še za plan treningov bi ti potem lahko kdo pomagal..A si že nastopil na kakšnem triatlonu ?
Default avatar
Nisem še nestopil na triatlonu. Sem sicer pripravljen , a sem se odločil za tekme v naslednji sezoni. Sem član triatlon kluba MB.Med seboj sicer dobro sodelujemo, toda pri opremi ni nikoli preveč informacij.
Hvala za nasvet.

Moderatorji

Mito Šinkovec , prof. športne vzg.
Mito
Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
Mario dr. Feelgood
Mario Feelgood
Miloš Milošević , dr. med., spec. plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije
Miloš Milošević