Starševski čvek

X KROMOSOM

Default avatar
https://tribun.hr/groteskni-prikaz-ovog ... -vatikanu/

Ker L ------ judje nismo kar bi naj bili in ker ne sledimo komur bi morali slediti in biti zvesti se je, bo zgodilo.

Pri brisih za test c**** se jemlje vzorec DNK. Opazili smo lahko tudi, da so cerkve po svetu "zaprle" svoja vrata. Ne smem trditi. Lahko pa rečem , da imajo VERJETNO krepko "prste vmes".
X kromosom= kdo je on, kdo je lahko X? Veste, da ljudje, ki niso znali pisati so se podpisali pod X.
X je vedno bila neznanka. Neznanec je tujec. Kdo je ta tujec?

Lepo vas rotim, da se prebudite....
Priponke

xx.jpg
(65.54 KiB)

Default avatar
Vir:https://en.wikipedia.org/wiki/X_chromosome

Kromosom X pri ljudeh obsega več kot 153 milijonov baznih parov (gradbeni material DNK ). Predstavlja približno 800 genov, ki kodirajo beljakovine, v primerjavi z Y kromosomom, ki vsebuje približno 70 genov, od 20.000–25.000 skupnih genov v človeškem genomu.
-----------------------------------------------
Genetske motnje, ki so posledica mutacij genov na kromosomu X, so opisane kot X povezane . Če ima X-kromosom gen za genetsko bolezen, pri moških vedno povzroči bolezen, saj imajo moški samo en kromosom X in zato le eno kopijo vsakega gena. Samice lahko ostanejo zdrave in so samo prenašalke genetske bolezni, saj imajo še en kromosom X in možnost, da imajo zdravo gensko kopijo. Na primer, hemofilija in rdeče-zelena barvna slepota tečeta v družini na ta način.
----------------------------------------------------
Delna inaktivacija X-kromosoma je posledica represivnega heterokromatina, ki stisne DNA in prepreči izražanje večine genov. Zbijanje heterokromatina ureja Polycomb represivni kompleks 2 ( PRC2 ).
Default avatar
Vse povedala.👍
Default avatar
Maddona madamX eurovizija je napisal/a:
Točno: Madona je italijansko kakor vem Marija kajne.
Se spomnete pri nastopu kako so pari potem odhajali po stopnicah navzgor na hrbtu s prekrižanimi rokami držeč se z drugim?
Priponke

wp.jpg
(32.61 KiB)

parx.jpg
(16.83 KiB)

mado.jpg
(8.71 KiB)

Default avatar
Ne-Odziv bralcev vse pove kaj so si za-služili ljudje in kaj se naj bi ponovno zgodilo.
RE (PONOVNO) ALA (vse,vsi)
Reala
Default avatar
Dotaknili ste se genetike. Torej kako odpravljati napake znotraj genske strukture. Svoje čase se je vedno trdilo, da je genetika takšna kot je in da se na tem področju ne da nič narediti.
Default avatar
Od kod pa mislite, da izhajajo takozvane napake kot jim pravite?
Default avatar
Hvala za vprašanje. Te napake lahko pozroča marsikaj. Mene pa zanima odpravljanje teh napak.
Default avatar
xrobe je napisal/a:
Odpravljanje teh napak se dogaja sedaj ko živite in pa potem.
Veda, ki je zakrita ljudem in zmanipulirana kar se da, da bi l-judje pozabili kdo so in se kesali.

Primer:
Ko živite je važno kako to počnete, storite. Vse ima svoj pomen in vse se "pozna", ker vse pusti svoj odtis, prav tako tudi vi.

Če imate potomca, hči, sina, sta ta dva del vaše krvi in ko vas več ne bo ona nosita naprej zgodovino vašega življenja tudi v krvi DNK.
Ko niste vi kot taki kot ste sedaj prisotni v življenju pa ste seveda prisotni preko svojega potomstva. Ker ste dali v svojem življenju življenje tudi drugemu pa ste s tem sebi zagotovili življenje v prihodnosti.
Kri se v življenju ves čas spreminja glede na to kako živimo, v kakšnem okolju itd.

Denimo, ko mama sega po trdih drogah se zgodi, da ima njen rojeni otrok zato probleme. Ti problemi izhajajo iz življenja, ki ga je mama imela in ta se nasledi, če se pred tem vse ne uredi, da bi zdravo bilo.

Tudi očetovo življenje je važno in tudi preko njega se lahko nasledi kaj slabega, če pa se prej ne uredi.

Je pa rojstvo, dokaz zato, da je poplačilo bilo storjeno, zato se rodimo nedolžni. Nismo dolžni nikomur razen sebi.

Misel je hitrejša od telesa, zato je najprej misel potem pa telo. Mi-sel, pomeni, da smo mi in sel-kurir, zato tudi od tu izhaja, da te je poštar prinesel.

Preden nekam odidemo, naj bo to trgovina, kino ali pa samo življenje, moramo najprej premisliti in z mislimi oditi, šele potem se premaknemo in gremo tja, kamor smo se odločili, da odidemo.
Zato je misel hitrejša od vsega. Ko imamo svobodno voljo, imamo lahko tudi svobodno misel. Misel potrebuje voljo, da se udejanji, volja pa potrebuje misel, da lahko kaj udejstvuje.

Tako naša volja, kot naša misel sta napadani ves čas s propagando, ki se dogaja v svetu od drugih. Hodijo nam po sanjah, drugi pa za nas enako smatrajo. Tisti, ki se imajo za "elito" in ki so vede skozi zgodovino zatirali vedo, da je misel hitrejša in da ji volja daje moč. Zato manipulirajo tako z našimi mislimi, kot z voljo, da mi ne bi ne misli in ne volje svoje imeli in bi vse misli in voljo svojo za njih živeli in imeli svoje pa nikoli izživeli ter sebe in svoje radi imeli.

Ko ti drugi poskušajo spreminjati DNK pomeni, da se tebe dotikajo, tvojih prednikov in tvojega potomstva tam, kjer se tega nihče drug nima pravice dotikati razen vas samih, saj ste to vi in vi ste vsi, ki ste, ki boste in ste bili.
Default avatar
Hvala za obsežno razlago.
Default avatar
Bom poskušal razložiti nek vidik.
Človek je bitje vrhunske inteligence. Tudi če nekdo navidezno ni najbolj inteligenten se v njegovem jedru še vedno skriva vrhunska inteligenca.
Če napišem, v centru vašega srca nahaja se neskončno majhna zvezdica, to pomeni kot neko točko vesti, čiste vesti. Človek je psihološko bitje, ki se nahaja v materialnem telesu. Tu vse te "napake" začnemo odpravljati v samem jedru neke osebe. Seveda, to jedro je psihološke narave.