Koronavirus

Dva udeleženca umrla po prejemu cepiva proti koronavirusu Pfizer, poroča Reuters.

Default avatar
Po samo enem dnevu po našem poročilu , za katerega FDA ve in se pripravlja na škodljive rezultate cepiva COVID-19, ki vključujejo smrtne žrtve, nov objavljeni dokument na spletni strani FDA kaže, da sta dva udeleženca umrla zaradi "resnih neželenih dogodkov" iz eksperimentalno cepivo Covid.

V informativnem dokumentu FDA, objavljenem 8. decembra, z naslovom » Svetovalni odbor za cepiva in sorodne biološke izdelke, zasedanje 10. decembra 2020 «, rezultati kliničnega preskušanja cepiva Pfizer / BioNTech COVID-19 kažejo, da sta dva udeleženca študije umrla zaradi uvrstitve med »resne Neželeni dogodki. " Na strani 41 dokumenta sta dva prejemnika cepiva, razvrščena med »> 55 let«, umrla: »[O] ne je doživela srčni zastoj 62 dni po cepljenju št. 2 in umrla 3 dni kasneje, drugi pa je umrl zaradi arterioskleroze 3 dni po cepljenje št. 1 ".

Kot poroča Jeruzalem post :

"FDA je v torek sporočila, da sta dva udeleženca sojenja umrla po prejemu cepiva proti koronavirusu Pfizer, poroča Reuters. Po besedah ​​Walle je bil eden od umrlih posameznikov imunsko oslabljen.

Dokumenti so bili objavljeni pred prihodnjim sestankom v četrtek zunanjih strokovnjakov, ki bodo razpravljali o tem, ali je treba odobriti nujno dovoljenje za cepivo.

FDA je v torek tudi dejala, da so podatki, ki so jih predstavili, v skladu z dovoljenjem za uporabo v sili, kar vzbuja upanje za četrtek.

Po poročanju Maariva, sestrske publikacije The Jerusalem Post, je FDA v torek sporočila, da trenutno ni dovolj raziskav, ki bi zagotovile varnost cepiva za imunsko oslabljene skupine, nosečnice in otroke. "

To poročilo natančno spremlja odkritje, da javna razprava FDA in dokumenti o cepivih COVID-19 priznavajo, da lahko smrt in 21 drugih stanj, od katerih so številna življenjsko nevarna, povzročijo negativne posledice teh cepiv. Preberite več o tej zgodbi v razvoju tukaj:

https://www.greenmedinfo.com/blog/covid ... ons-possi1

1) Med javnostjo in zdravstvenimi delavci narašča zaskrbljenost zaradi negotove varnosti cepiv COVID-19. Glede na jasno priznanje FDA, da sta smrt in druga življenjsko nevarna stanja znani možni škodljivi izidi cepiva COVID-19, je nujno, da je cepljenje z njimi prostovoljno in ne obvezno.

vir-https://healthandmoneynews.wordpress.co ... se-events/

vir-https://www.jpost.com/breaking-news/two ... ine-651488
Default avatar
Kaj je to neki google translate????
Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč.
Palme, banane in kokos - otok cvetoč.
Default avatar
Ljudje smo nagnjeni k alergijam na razna zdravila in cepiva. Enim pomagajo taka zdravila, drugim pa pač ne. Če si že kdaj naletel na situacijo sam ... ko si prišel k zdravniku, oz. v bolnico ali na urgenco, so te stalno NAJPREJ vprašali, če si na kakšna zdravila alergičen. Torej, očitno je dobil nekdo hudo reakcijo alergije. Po navadi imajo zdravniki tudi proticepiva na reakcijo zdravil, ampak za to zdravilo za korono še verjetno nimajo, saj so jo komaj razvili.
Default avatar
ma nimajo kaj razvijat, sej nič ne obstaja. gasi kupi kabele i mars kuči, zatvaraj te prevarantske firme.
Default avatar
Evo spet serator z zavajajočimi podatki.

A total of six (2 vaccine, 4 placebo) of 43,448 enrolled participants (0.01%) died during the
reporting period from April 29, 2020 (first participant, first visit) to November 14, 2020 (cutoff
date). Both vaccine recipients were >55 years of age; one experienced a cardiac arrest 62 days
after vaccination #2 and died 3 days later, and the other died from arteriosclerosis 3 days after
vaccination #1. The placebo recipients died from myocardial infarction (n=1), hemorrhagic
stroke (n=1) or unknown causes (n=2); three of the four deaths occurred in the older group (>55
years of age). All deaths represent events that occur in the general population of the age groups
where they occurred, at a similar rate.

Torej piše da jih je od 43,448 ljudi v testiranju umrlo šest (0.01%). Od teh šestih, so štirje prejemali placebo.
Vse smrti predstavljajo običajen procent umrlih v teh starostnih skupinah.

Ludi je res zabit in dokazuje to z vsakim zapisom tule.
Default avatar
Samo ti navijaj za cepivo, jaz bom kontra..
Jaz te ne bom žalil, žališ samega sebe sa svojim obnašanjem. Lp.

KAJ NAM PONUJAJO CEPIVA PROTI KORONI PODJETIJ PFIZER, MODERNA IN BIONTECH?
Če ima kdo veliko znanja o cepivih, je to zagotovo prof. Stefan Hockartz - toksikolog, farmakolog in profesor molekularne imunotoksikologije ter vodilni mož v podjetju tpi consult GmbH, ki je vodilno evropsko podjetje za svetovanje za toksikološko in farmakološko tehnologijo.
Pogovor z dr. Reinerjem Füllmichom, znanim mednarodnim odvetnikom, se začne na 0:30. Pogovarjala sta se na zaslišanju izvenparlamentarnega odbora za korono.
Default avatar
Kje si stari?! Spet zmanjkal tablet v Polju? Zmen se z Xrobe naj ti jih posod, je na močnih.
Default avatar
Piši njima
Če ima kdo veliko znanja o cepivih, je to zagotovo prof. Stefan Hockartz - toksikolog, farmakolog in profesor molekularne imunotoksikologije
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Pojasni zakaj zavajaš najprej, potem lahko o čem drugem.
Default avatar
tako je
ja in kaj zdaj je napisal/a:
Default avatar
Debl je napisal/a:
Njegov problem ni da je neizobražen. Njegov problem ni da je nepismen. Njegov problem ni da je ignorantski.
Njegov problem je to da je preveč zabit da bi vedel da je zabit.
Default avatar
LudiD je napisal/a:

Zgoraj navajaš, da naj bi doživela srčni zastoj 62 dni po cepljenju... Kako 62 dni??? Saj si komaj začeli cepiti pred par dnevi!!

Vi teoretiki zarote tudi vsak drek objavite, vsako laž, vsaki fake news, samo da ste proti! Ne seri.
Default avatar
Tu maš dokument od FDA lepo je vse razložno, kdaj se začelo testno cepljenje od a do ž-
<Če ne znaš brat jaz ti ne morem pomagat
41 star
eden je doživel srčni zastoj 62 dni po cepljenju št. 2 in umrl 3 dni kasneje, drugi pa je umrl zaradi arterioskleroze 3 dni po cepljenju št. 1. Prejemniki placeba so umrli zaradi miokardnega infarkta (n = 1), hemoragične kapi (n = 1) ali neznanih vzrokov (n = 2); trije od štirih smrtnih primerov so se zgodili v starejši skupini (> 55 let). Vse smrti predstavljajo dogodke, ki se zgodijo v splošni populaciji starostnih skupin, kjer so se zgodili, s podobno hitrostjo.
41stran
https://www.fda.gov/media/144245/download

To pa prašaj FDA kdaj so začeli oz kdaj so že imeli patentirano cepivo
41 Cepivo proti Pfizer-BioNTech COVID-19 Vratni dokument VRBPAC Resni neželeni dogodki Smrt V poročevalnem obdobju od 29. aprila 2020 (prvi udeleženec, prvi obisk) do 14. novembra je umrlo skupno šest (2 cepiva, 4 placebo) od 43.448 vpisanih udeležencev (0,01%). 2020 (presečni datum). Oba prejemnika cepiva sta bila stara> 55 let; eden je doživel srčni zastoj 62 dni po cepljenju št. 2 in umrl 3 dni kasneje, drugi pa je umrl zaradi arterioskleroze 3 dni po cepljenju št. 1. Prejemniki placeba so umrli zaradi miokardnega infarkta (n = 1), hemoragične kapi (n = 1) ali neznanih vzrokov (n = 2); trije od štirih smrtnih primerov so se zgodili v starejši skupini (> 55 let). Vse smrti predstavljajo dogodke, ki se zgodijo v splošni populaciji starostnih skupin, kjer so se zgodili, s podobno hitrostjo.
To je z njihove uradne strani, nisem si jaz to izmislil
https://www.fda.gov/media/144245/download

Slika


Slika
Default avatar
Ludi ti imaš mentalni zastoj, pa niti še nisi bil cepljen.
Default avatar
All deaths represent events that occur in the general population of the age groups
where they occurred, at a similar rate.

Zaradi tega ni treba zganjat panike.
Default avatar
NE NI TREBA. DA JE NEKAJ PATENTIRANO ŽE ZDAVNAJ. NE SPLOH NE. DA SE BODO ŠČI CEPIT ZDRAVI LJUDJE NA PODLAGI FALŠIH PCR TESTOV.NE. SPLOH NI TREBA PANIKE ZGANJAT. NE.
MAKAKI. KJE PA. TI DELAŠ ZA FARMACIJO AL KWA?

ŠE ENKRAT

KAJ NAM PONUJAJO CEPIVA PROTI KORONI PODJETIJ PFIZER, MODERNA IN BIONTECH?
Če ima kdo veliko znanja o cepivih, je to zagotovo prof. Stefan Hockartz - toksikolog, farmakolog in profesor molekularne imunotoksikologije ter vodilni mož v podjetju tpi consult GmbH, ki je vodilno evropsko podjetje za svetovanje za toksikološko in farmakološko tehnologijo.
Pogovor z dr. Reinerjem Füllmichom, znanim mednarodnim odvetnikom, se začne na 0:30. Pogovarjala sta se na zaslišanju izvenparlamentarnega odbora za korono.

Default avatar
BTDT je napisal/a:
Misliš, da upravičeno zganjajo paniko zaradi covida ?
Default avatar
LudiD je napisal/a:
Ne deri se. Ves svet čaka na cepivo, da se končno lahko zaživi kot prej. Se je že začelo in ne moreš ustavit. Se eni pač ne boste cepili. In? Opažam, da teoretiki zarot počasi postajate navadni anticepilci. Od vaših napovedi pa niti n ne bo ostal.
Default avatar
Robi... je napisal/a:
Ne. Panika zaradi cepiva je neupravičena.
Če zahodni družbi odvzameš krščanski etos, pa tudi covid-19 ni problem, saj je smrtnost dokaj nizka in v 95% pustoši po starejšem delu populacije. ...ampak to tako ne gre.
Torej, če ti je vseeno za staro mamo in dedka, potem panika ni upravičena.
Da ne bo dileme: Meni ni vseeno za druge, a menim, da bi morali pretehtati škodo, ki jo delovno aktivni populaciji naredijo lockdown-i in zapiranje meja. Drži pa tudi, da virusnih okužb, ki se lahko širijo z aerosoli danes ne moremo preprečiti, še posebej pa ne z modnimi maskami s skoraj neobstoječo filtracijo. Nošenje tovrstnih mask je v resnici posmeh vsem določbam in pravilom sprejetim za zajezitev okužb. ;)