Starševski čvek

Mož me vara, a ga ne bom zapustila, prijatelji pa me obsojajo

Default avatar
zgodilo se mi je. Po 15. letih zakona me je mož prevaral. Ko sem za to izvedela, sem bila popolnoma zlomljena, neutolažljiva. V življenju se nisem slabše počutila in takrat sem se odločila.

Čeprav me mnogi niso podpirali, sem se odločila, da ostanem z njim.

Mislim, da po prevari ne smete sprejemati nenadnih odločitev, ampak se morate s partnerjem pogovoriti in razumeti, v čem je težava. Rešitev vedno obstaja. Ko sem izvedela za njegovo afero, sva se nenehno prepirala in želela sem, da več časa preživi z mano.

Potem pa sem spoznala, da tega ne bom tako dosegla. Postala sem bolj umirjena in pustila, da se stvari odvijajo po svoje. Nisem mu očitala, kar se je zgodilo. Tudi sam je postal bolj umirjen in skupaj bolje delujeva. Postal je bolj prijazen, odgovoren in ljubezniv. Čeprav mu nisem nikoli popolnoma oprostila, niti pozabila, sem spoznala, da je veliko bolje ostati z njim, kot začeti novo življenje. Ljubezen kljub vsemu še vedno obstaja.
o, kar je odločilo, da ostanem, je, da res nimam moči, da bi se borila in šla naprej. Pokesal se je in verjamem, da imamo vsi pravico do napake. Čeprav je bilo zaupanje prekinjeno in nisem čisto prepričana, da se s tisto žensko ne videva več.

Brez njegovih dohodkov ne bi mogla imeti življenja, kakršnega sem vajena. Imava čudovite otroke in hišo na dobri lokaciji. Delam le občasno in večinoma se posvečam svojim hobijem, ki ne prinašajo veliko dobička.

Zelo dobro zasluži in temu se ne želim odreči. Skrbim za gospodinjstvo in vzgojo otrok. Jaz sem tista, ki zagotavlja, da je naš dom prijeten in udoben.

Mogoče bom nekega dne imela voljo in moč, da odidem, a zdaj mi je kar dobro. Raje sem včasih sama in osamljena, kot pa da izgubim vse, kar imam zdaj.
Priponke

profimedia-0360354523.jpg
(96.59 KiB)

Default avatar
da se vam ljubi vedno enake zgodbe izmišljevati.
razen če je Melanija odkrila mon v beli hiši.
Default avatar
prevaranamici je napisal/a:
Ce si z njim zaradi dnarja, statusa, udobja si pac navadna kurbetina. Pardon high class kurbetina,ker si ga omozila.
Default avatar
jah lej je napisal/a:

Saj, ti si pa fouš, ker nikoli nisi imela pravega moškega, ki bi te poservisiral, da bi zvezde videla, otroke pa lahko samo sanjaš.
Default avatar
Vedno je potrebno prešteti + in - . Ti si odločila, da je pri tebi več +. Prevara boli, ampak ni vse črno belo, sploh ker imaš kot pišeš, urejen dom, lagodno življenje, ki ti ustreza ... Ne glede na vse mislim, da se je treba vedno potruditi, da družina ostane družina.

Kolikor slišim je že tako, da je v drugo, ko smo že vsi oblikovani še težje najti kompatibilnega partnerja, pa ne samo njega, tudi so še njegovi otroci, tvoji otroci, ki se lahko nikoli ne sprejmejo, lahko pride do problemov glede premoženja ... Res je lahko cela zbrka, ki je veliko slabša od zakrpanega zakona zaradi tega, ker nekdo ne more iti čez svoj ego.

Torej, če si se tako odločila, si se odločila prav in pika. Kaj menijo prijatelji, je zelo postranskega pomena, sploh zato, ker prijatelji pogosto niso prijatelji.
Default avatar
Dam roko v ogenj, da če ne bi imel dobro plačane službe, ali če bi bil celo arbeitslos, da bi ga že zdavnaj zapustila. Imam prav? Za vas ženske je denar sveta vladar.
Default avatar
Brez skrbi bodi, da bi te ostali moški lih tako varali. Ljubezen ni več v modi in ne verjamejo vanjo. Izberejo si kar ene ženske, ki jih ne ljubijo, da niso sami in jih celo poročijo. Ponudba je v vsakem primeru zelo švoh, tako da prav nič pametnega ne zamujaš. Mož je kar je, tvoj je pa oče tvojima, verjetno dobro skrbi za njih.

Tako da pametno si se odločila, glej sebe in svojo familijo, če bi bila v stiski, verjemi te nihče ne bi niti vprašal kako si kaj šele kaj drugo. Zato glavo gor in uživaj v svojem življenju, imaš vso pravico do tega.

;) dobra tema
Default avatar
Good storry je napisal/a:


Smo imele s kolegicami enkrat možnost opazovati sceno odnosa istih moških do ene ženske - enkrat zelo urejene, drugič "sive miške". Mi je za vse večne čase jasno, kakšnih je večina moških.
Tako je tudi pri ženskah, le da je pri ženskah v igri varnost v takšni ali drugačni obliki. Tudi moški so pripravljeni več "požreti" za lepo žensko.
Default avatar
jmnzt je napisal/a:
Tako je tudi moški so pripravljeni za lepotico požreti marsikaj kot ženske za moške ki imajo denar. Kaj vse to preračuna folk. Taki mi res nikoli niso bili blizu.
Default avatar
Najboljši moški so poročeni. Podpiram avtorico.
Default avatar
"Brez njegovih dohodkov ne bi mogla imeti življenja, kakršnega sem vajena. Imava čudovite otroke in hišo na dobri lokaciji."

Lepa hisa in majavi temelji.
Podpri temelje, ce ne bo se fasada popokala.
Default avatar
Lepa fasada je napisal/a:
Niso majavi. Lepo je dokazala, da je za dobrobit svoje družine pripravljena narediti vse. To so dobri temelji na dolgi rok gledano, saj se bo mož kmalu umiril in ustalil, odnos se bo zbalansiral in popravil, takrat boste uživali kot družina v vsem kar ste ustvarili. Te nevihte občasno pridejo, stresejo malo rutino in okrepijo korenine družinskega drevesa. Samo pogumno naprej.
Default avatar
Kakšen je tvoj načrt, ko bodo otroci zrastli in te bo mož načevljal ti pa tam okoli 50?
Default avatar
Pravzaprav ne je napisal/a:
Samo še en pogoj mora biti izpolnjen za ta scenarij: otroci nikoli ne smejo izvedeti za to. Ostalo bodo pogruntali sami.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Tele zgodbice so pa res vedno bolj zlajnane.
Dolgčas.
Default avatar
Pravzaprav ne je napisal/a:
Prikazala sem citirano besedilo, kjer navaja zakaj je z njim ostala. To pa so majavi temelji. Kje je tu spostovanje in iskrenost? Oba varata sama sebe in celo druzino. Varanje ni samo fizicni skok z drugo v posteljo. To je posledica slabih odnosov med zakoncema.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Povej ti svojo.
Default avatar
prevaranamici je napisal/a:
Vedno se bo nekdo našel ko te bo obsojal ne glede na to kaj narediš. Živi zase kot tebi odgovarja in se ne ukvarjaj z ljudmi ki jim nikoli ne bo nekaj všeč. Eni vedno nekaj najdejo. Če bi ga zapustila bi te obsojali še bolj veš tak je :(
Default avatar
Neumne monzlje je napisal/a:
Moja je dolgočasna.
Nobenega denarja nočem možu speljat, nobene bajte mu ne bi rada vzela, ne živim v udobju na njegov račun, ne prenašam kozlarij, zato, da bi imela več njegovega denarja...skratka, dolgčas.
Default avatar
Replika je napisal/a:
Da niti zgodbe nimaš. Pri vsej pameti, da ti ostane samo mon. Ne vem, kaj naj rečem .... Nekaj ti globoko skrivaš pred javnostjo.