Koronavirus

Čez 800 okužb

Default avatar
No
Default avatar
Kako misli ta nesposobna vlada to omejiti? Naslednji teden so učenci doma, potem bo pa dovolila prehajanje rdečih in oranžnih con za reševanje turizma! Če so ukrepi, naj bodo za vse!
Default avatar
Ni jim jasno, ker specemu v cloveku ni jasno, kaj se dogaja okoli njega.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
Ali najstrožji režim povsod po svetu. Se pravi ukrepi kot ob razglasitvi vojnega stanja. Morebitni kršitelji dobijo strel v glavo brez sojenja, da bo končno tem imbecilom potegnilo.
Ali sprostiti vse, pa naj krepne kdor krepne. Zdravstvo se ne bo ukvarjalo z obolelimi.
Tu imam v mislih vsa obolenja od korone, gripe, prehladov, vsega vmes, pa tja do raka. Poškodovanci naj kar sami naravnavajo svoje kosti ali pa krepnejo. Saj veste, najmočnejši, pa Darwin... Zdravstva ne rabimo več. Saj znajo teoretiki zarot pozdraviti vse samo s čvekanjem.
Če izberemo drugo varianto pa je potrebno monovce kot so Trollhunter, Marko, Robi, NYCI, in še desetine podobnih retardirancev izvleči iz njihovih becirkov iz katerih niso pomolili nosu že od marca, prej pa tudi bolj redko, in jih uporabiti za odvažanje umrlih zaradi korone in tudi vseh drugih umrlih.
Ko se bo po tem modelu gospodarstvi sesulo v treh mesecih, tako zaradi obolelih, mrtvih kot tudi tistih, ki bodo zaradi stanja znoreli, pa te humoriste spet spustimo na mon. Da vidimo kaj bodo potem nakladali.
Default avatar
Dva možnosti je napisal/a:
Strinjam se. Ta naša vlada pa malo na en način, malo na drug in virus se širi dalje.
Default avatar
Dva možnosti je napisal/a:
aha in potem ti nekdo ne bo všeč in ga ustreliš,mislim kaj vam ni jasno.Sicer pa mislim,da vojna se glih začela.V glavnem hitro bomo v 10 stoletju,če ne kar v kameni dobi.
Default avatar
Dva možnosti je napisal/a:
Ti povem, da je zaradi takih debilov kot si sam tako kot je. Testi niso 100%, lažejo, manipulirajo, kratijo nam naše osnovne pravice. Zakaj nas spet zapirajo? Zakaj to dovolimo? Ne, ne bomo pustili, da propade nekaj za kar delamo, se borimo že cel lajf in ne bomo dopustili, da pocrkamo od lakote, ko nam bodo vse vzeli, pokradli. Ja, verjetno je nekomu,ki živi v socialnem stanovanju, ne hodi v službo, nima otrok in je cele dneve doma čisto vseeno tud če ga zašvasajo v stanovanje. Nam pa ni, mi živimo in ne životarimo.
Default avatar
Dva možnosti je napisal/a:
Kakšne gripe? Za gripo noben več ni zbolel od pojava corone naprej. Ostalih izpadov ne bom niti komentiral.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar
skrbijo me počitnice je napisal/a:
In kako naj vlada omeji virus? Daj, vklopi vsaj tiste 2 možganski celici, ki jih še imaš, pa malo razmišljaj s svojo glavo. kako bo kdorkoli omejil virus? Ga ne bo. Zdaj bojo pa vlade nekaj 'ukrenile'. Nič ne bojo ukrenile, ker se ukreniti ne da NIČ. vse je samo show za papke, ki mislite, da ukrepi dejansko kaj zaležejo. še niste dojeli, da ne zaležejo popolnoma NIČ? pa ne zato, ker se jih ljudje ne držijo, ker se jih. Ampak ker ni variante, da zajeziš virus. lahko se delaš, da ga boš, samo to še ne pomeni, da je to resnica.

ma res ste butlji. eni. naj te raje skrbi lastna pamet, da nasedaš vsem tem flancam, samo zato ker se ti gate tresejo. Virus je tu, zbolelo bo vsaj 85 % ljudi in to je to. Ni rešitve pa če bi jo eni še tako radi videli v 'vladah'. Daj no. Vlada bo tole rešila, ja. boh vas nima rad, no.
Default avatar
Marko je napisal/a:
Tako opevana gripa prihaja v januarju in februarju. Sploh ne vem, zakaj jo omenjaš že zdaj.
Default avatar
životarjenje je napisal/a:
O.k. no, kaj ti bodo svoboščine, če ne bo nikogar več. Ali bodo nori, ali na smrtni postelji ali pa že mrtvi. Kaj ti ni jasno, da če sprostimo vse, pa ne govorim samo za našo podalpsko selo imenovano Slovenija, bo v nekaj letih tak maseker na planetu, da se bubonska kuga lahko skrije. Do zdaj nekoliko zavirajo z ukrepi, ki so res bolj kot ne ubogi, a vendar vsaj malo pomagajo.
Najbrž je celo tebi jasno, da če gre za namerno spuščen virus je to delo elit, ki so se naveličale preobilice usekanega folka. V tem primeru si popolnoma nemočna, pa če še tako cviliš o svojih svoboščinah.
O tem kdo je tu debil, bi se pa dalo tudi kakšno povedati. Pa srečno bi rekel Kekec!